Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
2.5 tdi V6 4Motion, dobar passat.
Ovaj nam trne svjetlo svako malo.
MA kuš pjan na bandjeru.Ja hajvana.
Zar se u Tuzli ovakve stvari dešavaju? Ja mislio kad se okupaš na panonskim bazenima da te obuzme zen i da ti je sve u životu kao u džeNNetu i da ti se priviđaju huRRije i ko zna šta sve ne i da je život lijep i crven i....
@bucha potocar Nije zaradio dovoljno sevapa, jbg...
Vidis kad sam se okupao na Panonskom jezeru umjesto hurije prividi mi se tvoja mama koju sam dobro izjebao. I zivot bi lijep.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nije kriv. Stub na cesti ili oko ceste trebao bi bit obiljezen. U noci trebao bi da svijetli. U Tuzli postoje staze ulicne rasvjete, koje po par stotina metara nisu osvjetljene. Neko gleda i pazi , zamislja tunel i prodje. Neko samo vozi i pokupi banderu. U ovom slucaju vozac je uvijek u pravu.
Teroristicki akt?
Jbote! . Otkud stub tu???? sreca da niko nije povrijedjen.....