Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka mu cast, valjalo je izbjeci sva ona stable i sletiti u miljacku
...majstorluk...sigirno je iš'o 40 na sat...
http://www.youtube.com/watch?v=b9k889LgJp0
Buraz,posto su felge ?
trebo je poginuti kad je glupan....a hoce akobogda
Malo se jelo , malo se pilo.....,pa hop u riječicu hladnu da razbistri misli....
NIJE TO JEDNA OSOBA TO JE JEDAN MAGARAC . ŠTO NIJE KREPO U MILJI . NIJE TO JEDNA OSOBA TO JE JEDAN MAGARAC . ŠTO NIJE KREPO U MILJI . NIJE TO JEDNA OSOBA TO JE JEDAN MAGARAC . ŠTO NIJE KREPO U MILJI .
ja sam 70ti komentar, izbrojte ako ne vjerujete
aaaaaaaahhhhhhhhhhhhhh
sabani ova druga slika nije kod suade dilberovic nego kod masinskog fakulteta
a ja mu fino kazem "NISI HRAKNO MORAO SI HRANUT"
..da se ja pitam ja bih prešao preko ovog mosta....paf!
a jes ga opro....! :(
Popio, desila se nesreca, dobro prosao. Sad uslov ili trajno oduzimanje vozacke dozvole ili lijecenje od ovisnosti o alkoholu, vrlo jednostavno.
commi jarane, da nisi negdje ozeb'o ??? Nisam naucio od tebe citati normalne komentare ...
joj našta su spala ova raja po gradu ,neko na facebooku napravi stranicu i kad vidi da ga negotivi niko onda kaže evo nagradna igra ,dobičeš naočare po želji ako ti se svidjam.raja levati klikaju sviđa mi se ,a ne kontaju da je to msve naštimano
kako ste samo bolesni covjek je mogao pogunut a vi ovdje digli sprdanciju i ja neznam nikakvog trkaca koji se trka po vilsu kad je zabrana :S