Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naslov vam je top.. Postali smo trava koja se kosi po putu🙏😡
a šta će dedo od 76 godina sam pješke na magistrali bez trotoara ?
Pokosila ga uz mladu rosu.
Kad ste već napisali “pokosila” znači žensko je u pitanju. Onda napišite ime umjesto ovih inicijala ne bi vam bio prvi put.
“Pokosila” je malo žestoka rijeć ovdje. Ovo je magistrala, nema pješaćkog prelaza, tako da je možda i pješak kriv? Pustite da uvidjaj pokaže šta se desilo.
Hajd ne seri
Automobil-Srbin Nebo-zemlja 😂 dje ces ti seljackom narodu koji je do 1878 pusio qurrac Turcima dati automobil? Pa njima treba traktor i livada. Traktorijada fest Knin 1995.
bogme koliko vidim i danas evo SVI se bacamo na koljena ne samo tur ima nego i americi..svabiji...rusiji...saudijcima itd