Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovih dana sine najprometnija traka za automobile 😂
Bio na petrol pumpi kad se desilo, vozač audija čekao da se uključi na glavnu cestu, fiat punto punom brzinom uz škripu guma udara audija otraga te audi završava na šinama. Vozač audija ne zna šta ga je snašlo a iz punta izlaze "žestoki momci" s limenkama piva u ruci i prijete radnicima pumpe koji su pritrčali da pomognu s riječima "šta je šta gledaš" a jedan baca limenku piva na auto koje prolazi. Toliko
@glonđa to su naši trkači dobro si ih opisala, fiat punto to je njihovo najveće dostignuće.
Prišao da vidim mogu li pomoći, hitnu pozvati ili šta već treba, vidim način obraćanja prema radniku pumpe jednog od "žestokih momaka" iz punta, samo produžim do audija vozač djeluje nepovrijeđeno normalno izašao iz vozila. Srećom nije držao kočnicu i to što nije bilo vozila na glavnoj cesti.
izgleda da je loš kvalitet asfalta, pa likovi idu šinama
Sve bi drugacije komentarisali da je neko objavio slike limenki pijanih momaka iz punta koji se bez kocenja zabio u audija dok je cekao da se ukljuci na glavnu cestu. Momak sa audijem je imao srecu da su se vozila iz pravca Ilidze nekako zaustavila u trenutku kada ga je punto izgurao na tramvajske šine. Vrhunac je kad vozac neregistrovanog punta dolazi pred policajca, a i dalje pije pivu. Katastrofa !!!
Pa sta se desilo sa Puntom i gdje je on na slikama? Nije valjda govedo uspjelo pobjeci?!
Pitam se da li ce ikada osvjetliti glavni grad makar,nego mrkli mrak pogotovo na Stupu ko neka selendra u Africi.
Jbte sta je ovo svaki dan
Mama ne brini za sina , samo malo flexa i gasira.
sve na stranu, samo se pitam “kako?”
šta su ovo bilmezi počeli i po šinama da pretiču..
Hmm svako malo sabotaza sina, ljudi moji nije nista bolje voziti po sinama i one jadne dotrajale, kao i sve ostalo.. Nikako ne kontam gdje se izgubio kvalitet... u danasnje vrijeme ne susrecemo ga nikako. 😏
Sta je ovo svaki dan jedan na sinama? Obuka na nivou..⛔😂😂
Jel ovo neki novi challenge.. pored tolikog puta,hoce i po sinama.. stoke,gluho bilo
i ovaj se ušino 🙈
Uzrok nesreće je kažu taj što je vozač audija po prvi put htio dati žmigavac ali dok je tražio gdje se nalazi prekidač za žmigavac skrenuo je pogled sa ceste i izgubio kontrolu nad vozilom!!!
Mislij'o da je tramvaj
E vozaca i kurca