Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E sad se čovjek samo može zapitati kako su likovi vozili da se ovako završi.
@SuperBone ima lola pasat ide dvjesta nasat
@SuperBone seljak bez ikakvog razloga zuri kao i 90% vozaca. Zamisli koji krkav moras biti da ovakvu scenu napravis. Treba uvest zakon NEPRUZANJA pomoci ovakvim kretrnima kad naprave sudar.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ovo je bila normalna pojava u mom rodnom selu...kada bi slucajno dosao neko s autom...mi bi mu ga prevrnuli da vidimo jel musko ili zensko...hvala stranci pa me dovuce na asfalt dadose mi stan kupise diplomu uhljebise u ministarstvu...pa me sada ovakve scene podsjete na djetinstvo u vukojebini...
Eto umalo veceras i ja u ulici Safeta Zajeke ne pogido radi debila. Normalno vozim svojom trakom kad neki narkoman, alkoholicar, balavac pun gas fazoni, vozi iz suprotnog smjera mojom trakom. Neko novije auto Golf ili Seat. Znaci ljudi ovo sve na goli otok ponistavanje vozacke. Radi nekog majmuna za volanom da neko nastrada. Jos u autu nisam sam, nas 3. U milimetar smo se mimoisli. I pobjeze. Kad si takav mudonja sto nisi stao ako ovo citas.
Nikad mi nece biti jasno kako se na ravnom na krov prevrnu. Pa kako vozite grob te je..
Zamsli sta bi bilo da je autoput
Kako uopšte ne razmišlja glavom.. Šta ne daj Bože da su se djeca našla tu? Životinja? Nije ni važno, toliko se malo život cijeni.. Ali to su lafčinee, koje kad sjedu u automobil misle glavni su, njima niko ništa ne može, čak šta više trebaju svi da se sklone.. fuj. Vozačku doživotno..
Kreteni
koje kretencine sofercine
https://static.carthrottle.com/workspace/uploads/posts/2016/05/4eced65aada7fff1c0aafee9a2ca43a4.jpg
Auto zavrsilo na krovu?Treba autu oduzet vozacku.
ovaj je htio da ge izbjegne i ode u hellac.
Ja vozim po 150 na sat i sve ok
@FareRukfas1979 mozda ruku kad ga drkkas...
@FareRukfas1979 ovo neki pokušaj da se proslaviš makar na klixu, ovako anonimno? Mozak pileći..
Koji kreteni, uska ulica u naselju, dva auta se ne mogu mimoići a oni uspjeli napraviti ovakav udes
Reno ko igračka odma mu točak otpao
A da ovdje nisu jake podzemne vode.
Ako je maksimum 30 km/h u ,kojom brzinom ovi idioti voze da se okrenu na krov ?????
auuuuuuuuuuu pa koliko su brzo vozili da se ovako lupe '??????????