Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Skenic" :)
Ekser se zabija. A auto moze samo udariti u nesto. Onda...ako ne znas... napises izvorno renault scénic ili kazes reno senik.
Skenik se ZABILO u stub
Mr novinar - Scenic umjesto Skenic. Ne bi me čudilo da izgovaras naziv auta Skeeenić.
Silaze sa autoputa ko budale. Sreća pa ima manje pješaka.
Nije vezano za ovaj udes ali inace kad vidis da vozi i tipka,hem je opasno,hem je papanski pravo, plus cvike a suca nidje Stani bolan-bona pa tipkaj koliko ti volja .
Jesi lud oca mi eto bas si prelud
Gledam snimak onog kretena sto se preksinoc zabio u Hotel na Skenderiji, to jurca, gasa, pici i kad dodje na krivinu iz koje ne mozes ispraviti auto ako si brzo uletio...onda komentari kriva rupa, kriv vodovod, krive bandere a to sto ne postujes ogranicenje, ti nisi kriv..svi drugi krivi
znači, ovaj put nije bandera