Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vozaci bez glave a i pjesaci prelaze na sve strane ko da je indija
E yhebo ga baba i prelazak nasred ceste
Pa lutrija je preci na pjesackom prelazu u Kranjcevicevoj ulici jer svi provincijalci koji se desetinma hiljada vozila svakodnevno dovlace u Sarajevo biraju kratice i nece da idu glavnim saobracajnicama da bi dosli do svog cilja.Papku je dovoljno jednom pokazati pravac i isti ce vam konstantno zadavat glavobolje.
gospoda
Sarajevo je veliko selo slabo ko prelazi na pjesacki prelaz .Nece ni da hodaju po trotoaru .
Hoce li ovce besposlene IKAD prestati prelaziti nasred ceste a ovi ludjaci za volanima IKAD usporiti?
Mnogobrojni seljaci neznaju sta je pjesacki prelaz i ko ima pravo prvenstva vozac ili pjesak , dok za seljaka vozaca ili pjkesaka je obicna traba a semafor kandilji ili kandilo
Najgora saobracajna kultura u Evropi je kod nas. Vozaci kao da su iz Turske a pjesaci iz Pakistana.
Kod nas pješak na pješačkom prelazu mora prelaziti s oprezom kao da si na meti snajpera...Još ako se nađe neko merhametli,pa ti stane,još te iz auta gleda samo što te pita s kojim pravom ti postojiš??Saobraćajna kultura ne postoji,na snazi je zakon divljine da jačo uvijek pobijedi..
pa eto , kod bolnice je odmah
Ja bi to sve u vrtić ponovo... Kada prelaziš cestu pogledaš lijevo pa desno i možemo sada 😁😁😁😁😁😁
Covjek makar nije pobjegao i postupio je ljudski
neka joj dragi Allah olaksa
Krkani i cobani zavladali sarajevom nazalost
Dokle vise sa crnom hronikom i crnim sranjima? Ima li ista da vi ne objavite? Ima li ista pozitivno da objavite?