15-godišnjak ima povrede glave
837
Automobil udario biciklistu u sarajevskom naselju Otoka
Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prvo nije ga taxi udario vec ga je izbjegao da ga ne pregazi a biciklom je dijete udarilo u prednji branik skode i nakon toga udarilo glavom u stok a tijelom u sajbu. A ti PROLAZNIK zasto nisi prisao i pomogao djetetu koje je lezalo par minuta sklupcano nakon udara? Bio sam i ja tu, lego pored djeteta i pokusao mu pomoci dok hitna nije dosla i njima pomogo da ga transportuju. Nemoj nikog optuzivati ako nisi siguran u to sto pricas jer nemas pojma kako je ljudima poslije ovakvih situacija. A nadimak ti je odlican jer ti i jesi bio samo prolaznik koji nista nije uradio da pomogne djetetu vec si stajao tu gledao djete kako umire i mahalao sa njih jos stotinu sta je i kako je bilo.
Svi taxisti trebaju ponovo da polazu vozacki ispit
Azijati gaze sve pa i svoje.
enoo\' ti si GLUP/a !! Retardiran/a i poremećen/a. Treba tebe dobro nalupati, kretenu mali. I ti ćeš sutra ovako podletiti pod auto. I uzdižete se previše , k\'o da ste svijet osvojili. Ti ćeš nekoga prebiti, moli se da ti drug bude bolje, a ne da preživi, samo zbog taksiste. Čovjek je uradio koliko je mogao, nije on kriv što Tarik nije gledao. Mogao ga je ne daj Bože pregaziti, ali je skrenuo. Tebe neko da se čuva hahahha. Neka Bog Tariku podari zdravlje, a i ovom čovjeku jer je i on u šoku. Trebali su i njemu jučer dati nešto za smirenje.
Taree Izdrziii .... Taxsista ne\'k se drzi ako ne prezivi ...
Tarik, ustebe smo!
Molim te Dzenana, javi kasnije opet kako je mali. Ja sam bila takodjer jucer na mjestu nemilog dogadjaja, odmah su mi suze potekle, stalno se pitam kako je dijete i svim srcem molim dragog Boga da ga spasi! Hvala i pozdrav!
Bolje je hvala bogu, a ostavi ti broj molim te to je njegova zelje.
Nema potrebe da mi se zahvaljuje, svako imalo normalan bi to isto uradio. Nekao on bude dobro ako Bog da, a svratit cu se ja do njegovog oca dok ovo malo se njima smiri,znam covjeka iz vidzenja. Kako je mali? Ostavi ovdje komentar to je najbitnije.
Edine jel mozes molim te osaviti svoj broj tlefona na ovaj mail [email protected] Tarikov otac zeli da stupi sa tobom u kontakt da ti se zahvali za sve. Ja sam njegova rodica. Hvala ti puno
ovo je strasno,stvarno ali neki dan ja idem iz pravca grada ka ilidzi tacnije na energoinvestu,i upali se zeleno krenem i pricam s muzem, odjednom dijete ispred nas nemam pojma idakle izleti,sekunda je falila da ga udarimo i ko bi bio kriv naravno mi!! ne znam sta ti roditelji rade kako pustaju djecu ,i kad ih pustaju zasto ih ne nauce sta je zeleno svjetlo,sta crveno itd...novinari su katastrofa napisali gore uvodni text,a nadam se da ce s ovim malim biti sve ok!
Koji kreten ovaj svastara... \"Svaki biciklista treba na pjesackim stazama da ide pored bicikla a ne da vozi kao lud..\" a gdje su staze za biciklu, i gdje ih ima tamo penzioneri šetaju djecu..
Opet komentatori o svemu i svacemu samo ne o razlogu kako je nastalo. I sam vozim bicikl ponekad samo sto tada pratim saobracaj i pjesake. Ovaj pod Nauciti je najbolje opisao nase bicikliste tj. apsolutnu vecinu njih. Po obali se tako voze da bi pjesaci trebali poceti nosati ragby opremu ali onu od americke verzije ragby-a. Svaki biciklista treba na pjesackim stazama da ide pored bicikla a ne da vozi kao lud izmedju pjesaka. Bas u spici saobracaja oko 16h sam licno vidio u par navrata kako pojedine bicikliste nastoje uz vraca da voze pri tome stvarajuci veliki zastoj za automobile. Na kraju krajeva ni automobili ne voze po ivicnjacima i stazama za bicikliste. Treba uvesti sistem kao na zapadu gdje je obavezno polaganje ispita za bicikliste kod Njemaca je to u osnovnoj skoli. Takodjer treba kaznjavati bicikliste i pjesake dok se ne nauce prelaziti preko saobracajnica.
sve dok imamo tipova kao sto je LINAFO ovakve ce se stvari desavati... pa ovako da i ja nesto kazem bjednice jedan, pardon gospodine koji vozis auto molim da se izjasnis sta vozis i kolko para imas da naspes u rezervoar jel sipas za petaka al je bitno da se vozi e jah i tuce li sinan na wofere... eh vidi nesto biciklom se ljudi voze ne zato sto nemaju para ponavljam bijedo jedna vec zato sto biciklo predstavlja nesto sto tvoj mentalni sklop nikada nece biti u stanju da shvati pa da i ne pojasnjavam... a sto se tice udesa nisam vidio sta se tacno desilo ali tu je policija da utvrdi ko je kriv jer svakom od nas se moze desiti da bijesan vozac naleti na biciklistu ili bijesan biciklista na normalnog vozaca ali ovdje nije samo rijec o biciklistima vec ovdje su svi ugrozeni i pjesaci i svi ucesnici u saobracaju. jedino rjesenje ovog problema vidim u rigoroznijim kaznama za napravljen prekrsaj pa je ne platis nema ti ni ljecenja a da ne govorim o drugim beneficijama pa ko voli nek izvoli...
Ovaj članak nije trebao biti otvoren za komentare. Redakcijo klixa koji su vaši kriteriji u biranju tekstova koji se mogu komentarisati a koji ne????\'
Za onoga koji je odgovorio ovo : hahahaha cuj pijetao, vidi se da za madrid navijas * Ja ga tako zovem, imamo mi to nesto vezano za te nadimke kao sto je pijetao .. a sta imas protiv madrida necemo ovdje, ko god da si :)
slazem se u potpunosti za lijepa vremena samo sto ne bi samo vozaci danas isli u zatvor, vec svi koji ne postuju il \"ne znaju\" propise a pogotovo majke koje vode djecu ulicom a svoje su d.pe sklonile na trotoar