Komentari (137)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ako klip nije ubrzan, i ovaj sto je snimao je vozio mnogo preko ogranicenja, a sreca njegova je sto je drugi vozac odlucio da se zabije u bankinu umjesto u njega. kad vidis kamion da ti ide u susret, uspori, 9/10 slucajeva uvijek ima neka budala koja pokusava preteci na punoj.
ne lupaj ovaj je vozio sasvim normalno za ovu rutu puta, nenaseljena magistrala bez opasnih krivina, jos zakoci u 20 m ...
ovdje je isprekidana ...
PRIKAŽI ODGOVORE (21)
Aj posteno nije se zapuco u ovog, mada nije ni ovaj bas vozio 60!
Pa ovdje i nije ograničenje 60km/h.
Konjic-Jablanica-Mostar,procentualno najviše saobraćajnih nesreća u BiH, razlog je u lošim putevima i velikom prometu u saobraćaju. I pored svega toga,rade se dionice auto puta koje nemaju ni slične gužve. Ovaj dio auto puta kao i modernizaciha postojećih treba biti prioritet u FBiH!
koliko košta ova kamera u autu ,trebalo bi obavezno uz registraciju uvesti,vidjeli bi sve,samo ostaje problem babini sinova-za njih nevaži nijedno pravilo ni zakon.
Možeš takve kamere naručiti oreko ebay
Ne mogu da vjerujem da nekome uopće pada na pamet da traži krivicu vozača koji je ovo snimao! Da je išao 300 na sat ovaj iz Pežoa mora da računa na to da se ne drže svi ograničenja pogotovo na ovoj dosta brzoj i preglednoj dionici! Očito je da je pogriješio vozač Pežoa, jednostavno nije dobro pogledao prije preticanja ali i pored svega, učinio je najbolje što je mogao, izbjegao direktni sudar kao i upadanje u jezero (ovo oboje bi možda dovelo do fatalnog ishoda)!.
Neće ga ni Neretva?!
samo sa dashcam u BIH
Momacki ga je zakucao. Sva sreca da nije udario u ovog snimatelja, frontalni bi bio. Mislim da vozac ima problem sa vidom, a vjerovatno i manjak pameti.
Treba neko konstruisati kao neke poluotvorene žaluzine na izlazima iz tunela da se oči prilagode jer previše megapiksela odjednom udari u oči kad ja jako sunce.
Sudeći po nekim komentarima ispade sad kriv onaj što je snimao, a ne onaj kloc što je preticao.
kolika je steta na bankini?
Koja sadaka je sacuvala ove sto su se zabili u bankinu auuu...ne daj Boze nikome
Sto me prepade bas u ovom terminu mi đevojka ode u jablanicu isto peugot .. Novinari zamolio bih vas da ostavljate vise podataka i konkretnije slike da se covjek ne trza i ne traumira. Nije prvi put
meni je ova cesta jeziva pravo, uvijek me strah da vozim tuda
Ne da je mnogo bitno, al zar niko da primeti da je u pitanju BMW a ne Peugeot!
Hahaha čuj udario u bankinu...
gdje je tu bankina. ja vidim da je udario u zastitnu ogradu,a ne bankinu. Bankina je travnati ili sljuncani dio koji se proteze od ivice kolovoza,a zastitna ograda je ovo u sta je ovaj "hajvan" udario.