Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jesul´ i kod njega pronasli licnu kartu? Prije 3 dana na ulazu u kampus i to na pjesackom prelazu stoji crni dip, lik nabildan, celavica gori na suncu a on sa mobitelom u ruci. Na moje makni se sa pjesackog da se moze prolaziti izleti lik napolje, p. ti materina kome ti da se makne? Okrete se neka zena iz grupe i njemu "p. materina tebi, kome zagradjujes pjesacki" al´ bukvalno takvim tonom da lik uleti u auto i pobjeze, jos mu ona uspjede stiklom u gumu lupiti. 😁😆😂
JASAM JENOM KADSAMSE NALJUTIO TRAKTOROM ULETIO U STADIJON RUDARA BUKINJE. POVELA TURIJA 2:0 - ENEČETE REKO JEEBO VAS OTAC. NAKAČIJO RALO I UZORO STADIJON. FATASE ZA TRAKTOR CIJELO BUKINJE - KAE NEMOJ REMZO. A JA SAMO OREM JARANE MOJ. I GOL SAM IZVALIJO JEEBOHIN OTAC DAHIN JEEBO
@Reemzoo E moj Reemzoo vrati se ti nama u osnovnu skolu, makar i u ona prva 4 razreda, pa nauci pravopis maternjeg jezika🤭😆😁. Ovako, ti haman, k´o i ovaj kockaste glOve bRez mozga i pameti.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
A baste kafica po centru ce uskoro prosiriti na jednu kolovoznu traku.., trenutno su jos uvijek na trotoarima
Ma ja, nema vise da ne polozi vozacki iz prve.....
Ne u basamake, medo je tamo medo
Niko ne pise o onoj sto je kod centralne banke potrala ljude o cemu se radi?
Najjace je sto pise PARKING slobodan
Mi pjesaci na trotoaru nismo sigurni odavno, a evo izgleda ni u kafanama...
Našli čovjeka zezati. Pa jeli piše slobodno i parking, nije in kriv sto su trotoar stubovi ograda tu. Zbunili čovjeka sad još i kriv ispade. Vjerovatno je mislio da je taj kafic nešto kao mekdrive.
Zena sigurno ili kockasta glavurda
Krenuo s mosta desno, i malo ga prenijelo umjesto kocnice, GAS !
Al’ kakoooo?!?!
Fino piše SLOBODNO, pogle sliku.
pa šta je ovo, ccc
Bravo Alija, to je ona Bosna sto si pricao borcima da ce bit.
Majmun, šta će mu pomoć, jedino ako nije, srčka ili moždani ok, ako jurca ko ga j..
Vidjeo čovjek da je slobodno 😆