Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jednom se vozio za Brcko kad stade Centro nasred Karaule, a ono snijeg. Kontam sta je, kad mu valjda neki remen se otkacio. I cekaj sat vremena dok to vozac i pomocnik nisu popravili. Ono kontam moras na put voditi sa sobom automehanicara, inace si nadrljo.
A uniforme i čuda. Policijski Megaleks.
prelijepe su, sto si ljubomoran?
@skywalker5 u svakom slučaju, originalne.
Isti uzrok saobracajnih nesreca sa vozilima za prevoza putnika u cijeloj BiH:premorenost vozaca,neispravna vozila.Odgovorno tvrdim da profesionalni vozaci u BiH rade po 14 sati dnevno bez slobodna dana,totalno neispravna vozila.Kriminalizirana vlast pred tim stanjem zatvara oci i cak podrzava takvo stanje,kada se dogodi katastrofa oni dadnu deklarativno obecanje da ce sve uraditi kako se nesto slicno u buduce nebi dogodilo.