Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poslije onih sina koje su katapult.
@damir0201 pa ogranicenje 60km/h nikog na toj brzini nece "katapultirati"
Kad se ovako spor auto na ovako pravoj cesti, doduše ne baš i idealno ravnoj podlozi, prevrne, onda se čovjek komotno može zapitati, zašto? Neiskustvo, mobitel...Svako i vozi aute danas, pa ovdje avion može sletjeti u slučaju nužde!
Budimo realni ovo se nije desilo pri brzini od 50 🤔
@fbUser1565979107 ovo je brza cesta
Lijepe djevojke te čekaju na -- Hotsial.Com
Aaa seljacino jesi li poletio da kupis brasna
I prije se brzo vozilo, a sada kako je manje vozila na cesti vozi se još brže... a pored toga rade se i razne gluposti za volanom i nije nikakvo čudo da su se opet svakodnevno počele pojavljivati ovakve i još tragičnije vijesti... sve je na cestama isto kao i prije što smo gledali: https://www.youtube.com/BalkanDashCam
Na ovom putu fali još sa svake strane bankina a to što su krali sloj tokom gradnje to je druga priča
@PinkDragon Znaš li šta znači bankina?
Ovoj tzv brzoj cesti Ilidža - Blažuj treba promijeniti ime u "Prebrza cesta autoprevrtanja Ilidža - Blažuj"
Ljudi,nevezano pitanje,znaci ostalo mi je 5 maraka na kartici od plate,da li mogu kupiti nesto s tim iznosom posto trebaju neke pare ostati na kartici?
gledao sam ovo licno, strahota. auto je letio, mislim da nije neka enormno velika brzina, ali spoj loseg puta i malo vece brzine. ne izlazi slika iz glave
koje je auto
Vidi ovog žutog papka bez maske i rukavica
Garant se držao ograničenja :(
Pijan lola preturio kola,pijan bio pa ih preturio
Đe brzaš u p.m. Jedino bolnicu opravdavam