Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naslov u stilu onoga: ušao u toalet u Neumu izašao u Dubrovniku.
Ma izgleda kliks pozaposljavao nekakve balavurdije, svaki teks posjeduje elemente komedije, al sasvim slucajno i spontano...
Samo da informiram kliksere da je i danas u Škutoristanu (potez Lištica-Grude-Ljubuški) stanje redovito: šverc, utaja poreza, droga, bauštelska karta u jednom pravcu prema Zagrebu, tu i tamo se utaji poneki bolešnjački i troprstaški auto i naravno, nepravedna majorizacija.
cuj letio od mostara do sarajeva. ovo je najduzi let ikada.
je li to nema bolnice u moooostaruu
hahahahahahahaaha moram se nasmijat stvarno hahaha
gdje ces maaaaaaajkeee mi sa starog cccc :D
who's next?
mladost-ludost, dobro je prosao
Barem napisite tacno sta je bilo, a ne ovako gluposti pisete. Skocila su prvo ova trojica sto su bila sa njim, i onda je on za njima i ruzno upao u vodu i povrijedio prsljenove.. Kakve su gluposti cuj nije imao hrabrosti da skoci, prijatelji ga lozili... cccc jao uzas
Jebiga i mene su raja uhfatila na istu foru 72.god al hvala bogu osto sam nepovređen Kasnije maltene bilo me strah da pređem most a kamoli da skočim.
Samo da informiram kliksere da je i danas u Škutoristanu (potez Lištica-Grude-Ljubuški) stanje redovito: šverc, utaja poreza, droga, bauštelska karta u jednom pravcu prema Zagrebu, tu i tamo se utaji poneki bolešnjački i troprstaški auto i naravno, nepravedna majorizacija.
Sinovi,jaka je to voda za vas..
Opet ???
Što kae RAMIZ ZMAJ: al Sabit bejagi zvani SABE skače, jer on je ovdje ceribaša ...
Osjekla mu kona 2 metra gratis :-D
nije mu taj "slobodni pad" u Neretvu ništa šta će mu ovi "stručnjaci" na KCUS-u uraditi... nebi me čudilo da mu grškom operišu na primjer pluća ili slijepo crijevo i puste ga kući...
Valja imat muda pa sletjet dole u Neretvu. I hrrabro i ludo ....
Budi sretan ,,zemljace" ako prohodas.
Ramiz Zmaj: I taj čovjek je inače po svijetu skako sa najvećih tornjeva ovo ono, iz Novog Zelanda je. Bejgi moram nadit ime, bejgi Riči. Naiđe na najveću munaru u Tešnju ... ode kupi 30 m konopca ... Skoči ... to Aplauz Dolazi Sabit bejagi Sabe ... kae ja sam ovdje ceribaša Ja skačem kae u kazan, a i s mosta kae kako hoćeš, bejgi lasta il ovo ono.. ode u trgovinu : Kae daj 30 m konopca ja skačem sutra ... skoči Sabe ...zarovi u kompirište do pasa ..bolnica 4 infuzije ... sutra policija bejagi istražuje sta je bilo ... odu oni u trgovinu kae trgovkinja: ma juce došo rođak Sabit ... tražio 30 m konopca ... ja mu dala 40 m Halal mu bilo ... :)