Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj audi ga pegazio a gdjeje budala koja je vozila
Čuj pregazilo auto lika u BRODU XD ! Nije li to cooL? Valjda u Bosanskom Brodu?!
dobro je frajer rekao - iz onoga sto je napisano nije jasno ko je pregazio covjeka? da li je to audi ili neko auto prije pa je vozac audija pokusao da izbjegne truplo i prevrnuo se?? ili je vozac audija pregazio pijanca i onda se prevrnuo?? Meni se cini da je ovo prvo ali...
Garant je od onoga AKADEMIKA ILI Teksa otac pregazen jedan manje
Bosanski Brod !
dobro je ovaj pijani dedo proso, mogo je na mjestu ostat mrtav ili nedajboze poginit
ludilo, opšte ludilo ebem li ti PIPO staru u pakaš
Ne, samo si glup. Probaj pročitati još jednom ili dvaput, da dopre do mozga. Možda i shvatiš.
Dajte molim vas sastavite ovu vijest kako treba,Audi pregazio pijanog muškarca,traga se za vozilom koje je izazvalo nesreću sa smrtnim posljedicama,meni ništa nije jasno,neka gatara bi moguće skontala šta ste napisali,normalan čitalac ni slučajno,pročitajte još jednom šta ste napisali pa nam recite ko ga je ubio.?????!!!!!!!!!!
poginio?