Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Draga djevojčice,samo se nadam da si dobro.
...a jeste li ispitali "prijateljice"...bile s njom a sad ko ne znaju? kako to...
Stvarno nije mi jasno to sa prijateljicama. Kad izadjes ni do toaleta ne ides bez jedne drugarice. Cak i da je sa momkom negdje izasla ili nebitno skim vjerovatno je rekla bar jednoj od njih da ide.
...najgore, naša policija i slične agencije očigledno ne shvataju ozbiljnost od prvog dana! nego se ponašaju nonšalantno...hajd doce hajd ba tu je...ne ponašaju se nimalo profesionalno onako kako se to nalaže od njih! uvijek su najključniji prvi sati! posle 2 sedmice, ma pjevaj ba borbene može biti mrtva sto hiljada puta... sad se samo nadati, da je ipak pobjegla udala se i nešto slično!
Provjerite joj facebook, liste poziva ... S kime se druzila ... Citam neki dan kako policija obilazi roditelje ???? Koji klinac ????
Nesto razmisljam mozemo li mi ikako pomoci porodici da dodje do nekog podatka. Da im pruzimo podrsku ,snagu da izdrze i da cuju dobre vjesti.
uzas, sta se to desava sa nasom omladinom... treba da se vise angazuje cela drzava da se dete pronadje :(
da bogda nadzu to djete
Iskreno se nadam da se zaljubila,kidnula od kuce i da ce se uskoro javiti.
nervira me kad pročitam komentare tipa ''u ono vrijeme nije bilo onoga, nije bilo ovoga..'' bilo je, samo nije bilo medija da nam kao sada to izvještavaju.
e jadna majko tuga
Kršna je to cura i da je slučajno pala u vodu izvadila bi se ona, da se negdje zaljubila i pobjegla već bi se javila. Nada postoji dok god nema tragova da je mrtva. Iskreno molim dragog Boga da je nađu živu, ali nikome ne treba davati niti veliku nadu. Što je s njenim roditeljima, nisu maloumni da se samo brat eksponira..., što oni kažu što oni misle, otac, majka...
A kojem svetom narodu ona pripada? Mozda ce se prije naci tako,jer ovako ocigledno ne ide.
14 dana prave agonije za njenu porodicu
nadajmo se da nije najgore :(((