Komentari (428)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Smrtna
Nek neko od porodice skupi muda i metkom u glavu uspava kera
Zasto SDA BANDA NIJE TU STAVILA LEZECE I RADAR? ZAR STE TAKVA POGAN DA TO NE MOZETE PREPOZNATI? TOM CESTOM BRZO VOZE SARAJEVSKI KRININALNI SLJAMOVI..SJEME VAM SE ZATRLO
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Othraniš dijete, paziš ga kao kap vode na dlanu, školuješ i onda pijani i nadrogirani skot to sve uništi u sekundi. Tuga velika.
Nema vozačku a ima sise.
ovo treba kad izadje iz zatvora marisati svaki put kad se negdje pojavi
Je li on Armin Berberovic sin Bakirove sestre ?
ovo je neki migrant
idiotska faca
sandžo... Bosanci ovako ne izgledaju
E zbog ovakvih smrtna kazna treba da postoji...
Nigdje ne piše, je li debil stao, pokušao pomoći curama ili je samo produžio pa ga uhvatili 3h kasnije? Ako je ovo drugo a kod ovakvih debila jeste, smrtna kazna nije puno.
Tiktok degeneracija, u pozadini muzika ide gas itd
Nedo Bog nikom !!!!
Otac sam troje djece, ovo sad ozbiljno kažem - ne dao Bog nikom da se ovo desi, ali ja bih u ovoj situaciji ubio i njega, i oca mu, i majku...
Jes ruzno u pm... ako se necija faca moze mrzit ova je... ako se zbog nekog moze sve spaliti ovaj je... ako se zbog cega treba izaci na proteste su ovakvi kao on!
Tacno mu se na pogledu vidi da je mrtvi debil
Svakom se desiti moze nezgoda saobracajna, Deba brate nije ti trebalo ovo unistio si sebi zivot i zivot djevojaka njihovih i svojih roditelja.. zao mi je djevojaka zao mi je i tebe dobar si momak..
40.godina zatvora pa nece nikad niko sjest na mjesto vozaca bez dozvole a pogotovo u alkoholiziranom stanju. Uhvacen sa alkoholom u krvi da vozi,oduzimsnje vozacke 5.godina Sve dok kazna ne bude rigorozneovo ovo ce se malo desavati.
Kako će mu oduzeti vozačku ako je nema?
Ko mu je caca , vijerovatno je sincic nekog glavonje , fujjj stoko Ode jos jedan mladi život, uhhh,ubi ga korupcija kriminal nepotizam ,uhljebljeni cacin debil pijani ga ubi