Komentari (130)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
lako je otimati ovim dripciima od bespomcnih zena koje ovdje rade za neku mizeriju od plate,jos dozive ovakvu traumu...fuj a sutra ce posle hapsenja normalno isetat zato sto zivimo u k.... od drzave!
Nije mi žao Merkatora, samo mi je žao ovih uposlenica koje će imati vječne traume zbog debila !! CC
ljudi,pomozimo policiji da radi svoj posao,ma odradimo posao umjesto policije a oni nek stražare oko onih stranačkih lidera,.za sekundu su našli onoga što je poslao pismo a ovoga ne mogu naći još ima slika i video
Ma kakvo apelovanje policije,ma oni su ga uputili na toj adresi.
Levat al ima jaja da to uradi, lešu drugi put pasos izvadi i pravo u EU i tako napravi a ovako ti ne gine petarda levatino.. Koga ošmeka čkapi je!
ni prstom ne bih mrdnula. .gospodo policajci prvo hapsite ratne i mirnodopske tajkune pa onada na red nek dodje i sirotinja.
Hvala Bogu pa je snimano busilicom moze se odmah prepoznati lopov x_O :3
stoj pucaću.
Kako ulovise onog sto je poslao prijetecu poruku politicarima,ito odmah a ovoga nemogu,pogotovo kradljivce auto,jake policije i hovana
Obzrom da je vlast sve uradila u posljednjih 20ak godina da nestanu gradjani, apelirati na gradjansku svijet je pogrešno. Stvorena je besperspektivna klima u kojoj se svijet i polusvijet bori kao hijene oko lešine samo za sebe, jer ne postoji društveni ni moralni uzor kao model. Ne postoji vlastita žrtva, ni htijenje da se nametne kao društveni imperativ, pa zašto bi neko ginuo kada ovo društvo ne slavi heroje i moralne gromade, već je napravljeno na bazi pljačke kada si na vlasti, tj da se samoutapa. Da je neko stradao u pokušaju da razoruža prijestupnika, većina komentara bi bila da to nije ni bio njegov posao, da je uzalud izgubio glavu i sl. Ovo društvo i vrijednosti koje baštini sada, ne slavi heroje, ono, ovim modelom koji je na sceni, lagano odumire...
profi oprema: www. oprema.ba www. esig.ba
Mercator i DP Marketi su najskuplji lanac prodavnica u BiH! Šatro neki bodovi, pika kartica... a ono 30 posto skuplji od ostalih, ali ti daju 2 posto popusta!? I nevjerovatno je da raja nasjedaju na to!
Vehabija uze ono što je kupio i ode dalje, a možda je i saučesnik u pljački, da se ko ne pobuni, pa da ga mlatne po glavi.
UZ prijetnju pištoljem počinio razbojništvo u prodavnici Merkatora koja se nalazi u ulici saČekaluša. ---------------------------------- Znaci sacekao ih u saCekalusi.
jel ova ulica čekaluša na dobrinji ja sam student
kamera naravno pola megapixela...
Sta treba da bude RED na video nadzoru?
Pa da pravis se mahnit, i gledas svoja posla :D
Na zadnjoj slici se jasno vidi da se radi o muskarcu!