Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dignite debele guzove i krenite u potragu, prašinari jedni, nemojte čekati da se ogrebete za ručak od jade što se nije svez'o ili što nije upalio svjetla!!
eno ga sad me prodje na punoj..jel to taj?? haha
"Renault Megane, plave boje, nepoznatih registarskih oznaka" sa ovim podacima ga ni vidovita Dzemila ni Azira sto gleda u kasike ujedinjenim snagama ne mogu pronaci
Oni nisu nadlezni za utvrdjivanje detaljnijih informacija tako da je ovo ok. Sve sto vam nije jasno a zelite pitati odgovor ce vam biti ' nismo nadlezni '. Al se slomise od posla sto jes jes.
dir preduzeca ....sve ce nam biti tako dok u mupu sjedi neskolovan kadar , cast par izuzetaka...... nek zaposle ljude sa kriminalistike (fakulteta) pa ces vidjet efekte rada
ahhaahha, covjek je bio 27. godiste, bilo je i vrijeme da umre nekako
Prometej32 ti si izgledao ispao ..babici..na glavu kad si se rodio,zato i imas sad traume,retardaciju...
pa zar hebeni MUP nije davno ugradio kamere na rasksnicama? koga vi zahebavate? zašto su iskljucene kamere UVIJEK kada se nešto desi?
koji megan ima 4 serija valjda ocividac razlikuje onaj od 750 km 89 god i onaj 2013 od 20.000...
U konkretnom slučaju, kao vozač i čovjek, mogu shvatiti da se nezgoda desi. Hiljadu je mogućih uzroka, postoje vještačenja i ne mora uvijek samo vozač biti kriv. Ali, bježanje sa lica mjesta je čin za koji bih teško našao bilo kakvo opravdanje. U ova dva postupka otprilike je razlika kao recimo ubistvo iz nehata i ubistvo sa predumišljajem. A znamo kako se to u zakonu tretira. Žžao mi je ovog čovjeka, saučešće porodici, a ako neko ima neku informaciju neka to prijavi ne zbog policije, već zbog ovog nastradalog čovjeka.
Ne tvrdim da je naša policija zlatna, ali u svakoj zemlji građani i policija treba da sarađuju. Treba razvijatu kulturu saradnje, a policija će se (ABD) vremenom profesionalizirati. Isto tako treba treba barem kod mlađih osoba (kuća, obrazovanje..) razvijati saobraćajnu kulturu. Dosta vozača ne poštuje pješačke prelaze, a i dosta građana istrčava i prelazi ulicu na nedozvoljenom mjestu. Što se tiče vezanja pojasa, zbog kojeg policija često kažnjava vozače, ja bih tu odredbu totalno ukinuo, jer nevezivanjem pojasa svjesno ugrožavaš samo sebe (a znaš da trebaš jer si prošao obuku), pogotovo je ovo upitno po gradu, ali bih drastično kažnjavao nepoštivanje pješačkih prelaza - i od strane vozača, ai od strane pješaka...
Kolika samo budala da pošalješ ovakav apel.
Jadan dido dva rata prezivjeo i sada mu nesposobni klosar ili klosarka ugasi zivot :(
da nije ovaj..? http://www.market.ba/oglas/automobili/renaul-megane-1-5-dci/823155?utm_source=Klix&utm_medium=Box&utm_campaign=Desni
Danas drotovi vazdan hodali po Socijalnom i Malti, nesto su namirisali. E pa haveru odvjetnika pod ruku...i to je za ljude
Vrijeme mu je umrijeti.
pa ne mogu da vjerujem, policija treba odmah da uzme popis svih registriranih auta megane u kantonu sarajevo i federaciji i otići hitro do svakoga, morali su ostati tragovi. također i do lakirera treba svih da ode. koji debili ***te. a kad ga uhvate ub.iti puru u njemu.
Poseban problem sa pjesacima je u ovoj ulici, ali bez obzira,ozlijediti zivo bice i pobjeci,fuj. Misljenja sam da niko ne bi ovako koment. da je njegov otac povrijedjen.Nadam se da ce polic.brzo otkriti vozaca.
Da je udario nekog funkcionera pronašli bi vi njega za 24 sata i bez pomoći gradjana
Ovo se moglo desiti svakom vozacu. Pješaci se ponašaju ko koze, misle da se auto moze zaustaviti u metar. Neki dan sam kao suvozač bila svjedokom sprint pretrčavanja 80 godišnje babe na socijalnom, kad je frajer dokačio retrovizorom. Nema šanse da se mogao zaustaviti na vrijeme. Pazite ljudi na svoje i tuđe živote, a ovom vozaču poručujem da mu je bolje da se sam javi, nego da ga murija pronađe, jer možda nije ni kriv za nezgodu.
Pa da, može se to desiti svakom, ali problem je što je frajer pobjegao s mjesta nesreće, papak....
brzinom do 60 km na sat koliko je maksimalno dozvoljeno po gradu se svako auto zaustavlja u metar, dva ako je auto ispravno. ne laprdaj. niti jedan auto ne stane na pješačkom prelazu, a obavezan je čim vidi pješaka da se približava prelazu.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)