Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosnjak kao svaki bosnjak uvijek se okrece kao suncokret
Sakibe p i z d o i z d a j n i c k a ZA DOM SPREMNI vazda
Sakibe gnjido trebalo te je streljati ZA DOM SPREMNI!
Mi Romi smo upoznati sa politikom Hrvatske prema nama.Zahvaljujuci trideset miliona Rumuna,nasa \"polisa osiguranja\". Odredjene skupine nece dobiti evropske pasose. Selam svim postenim Muslimanima i Hriscanima.
SRNA???????????????????????? i Risto Djogo i Smiljko Sagolj!!!!!! E boze boze koliko su zla novinari nanijeli narodu. Ako je istina nek odgovara ko je zla cinio.
Risto Djogo opet jase.
Handjar divizija 1992 ????? hehehehe...
\"..Tu su još bile jedinice HOS-a iz Ljubuškog, Konjica, te pripadnici Handžar divizije sastavljene od muslimanskih dobrovoljaca\", naveo je Balić. otkud nadje handjar diviziju, a ja mislio zelene beretke..cccccc.... lapsus lingve
OVaj Sa-x je glasilo Milorada Dodika, pa kako vas nije stid prenosti ovakve lazi koje servira SRNA!! Sjecate se Riste Djoge, e izgleda da je sa-x njegov nasljednik... jadovi, jadniji ne mozete biti... srna , dodik i ostali genocidasi, nadju dva levata, tipa onog galijesevica i ovog da lazu a vi ste im medij !! Usput onih 200.000-300.000 hrvatskih srba ma..rs iz Bosne i Hercegovine, gdje cete ne znam, eno vam srbije, mozete i u srce srbije !!
Obicni placenik i lazov.. taj HOS jeste cinio zlocine, i za to neki trebaju odgovarati, ali ovaj lik laze i petalja, kako bi opradao sebe.. on je 91 otisao na obuku, samo ne znam sto li, kad tad u Konjicu rata uopce nije bilo??? Bice da je lik obicni kriminalac koji leti sa kruske na krusku !!!
E jada
ISTINA I PRAVDA CE KAD TAD DOCI NA SVJETLOST DANA ! OVO JE SAMO JEDAN DOKAZ, A TAKVIH CE BITI JOS !