Tražila 20 KM za subvencije
0
"Ana" varala penzionere u Sarajevu
Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa kako je nije Boga strah!? Jadni ljudi jedva kraj s krajem od onih crkavica sastavljaju i još ih ovakvi monstrumi podkradaju... Dabogda ona čitav život živjela od prosječne penzije!!!
da , da ovo su sve proćitali penziooneri onu su redovni čitatelji Sarajevo-x.com :) Hvala vam što ih upozoravate
Ana pusti ove ljansake neznaju oni štaje borba za cvaju i polutku.To nije nikakvo djelo toje obična prevara hors do groba.Krivomi štose izofirala šema kako doći do mani za umornog đankija..Ali nema veze opet ko nije osjetijo krizu taj nije đankoza POZDRAV ANA ZNAMTE NEĆU DASE IZDAJEMO VIDIMOSE OK..
ne zove se Ana nego Tamara \"Tamara, Tamara, koga si nocas varala?\" :)
Ovi sto rade na ovom portalu trebali bi otvoriti rubriku sa naslovom\" Za frustrirane, besposlicare ,nekulturne , neobrazovane i ostale\" pa onda nek svako pise sta god mu padne napamet, neka psuje, vrijedja druge a onima koji razumiju naslov nekog clanka neka ostave prostor za normalan komentar
Kako bi je prebio sestremi nije svjesna heeh ;)
Hahaha, to su nastradale one stipse što ne daju poštaru bakšiša .!.
Ana vcoli MIlocvana
Ne mozete na osnovu izmisljenog nadimka ustanoviti da se radi o srpkinji! Mozda je bas ........................, isto kao sto se ovdje potpisuju sa drugim nikovima, eto recimo kao ja ćifut, a ustvari sam ............................., prema tome-prije ce biti da je ova prevarantica-.............................!
Ćuj saopćio PIO FBiH, pa oni su ti koji su prevarili jadne penzionere, Ana je samo šlag na sve
ipak nisi toliko fatalna koliko se prikazuješ
adi, to dežurni č e t n i k na ovom portalu unosi razdor izmedu sarajeva i tuzle, itd
Gd je će joj duša?
Ana \"varala\" penzionere, ili Ana i dalje vara penzionere?
To je ona Ana alkoholicarka,treba joj za maksuziju,moju svu popila sunce joj kalajisano-kapitalisticko
...hahaha kulen vakuf,ti si jos gori slucaj nego sta sam mislila:))...ako ti na zapadu imas potrebu da se preseravas na forumu ti si beznadezan slucaj...bolestan um obojen nacionalnim bojama...jos malo pa mevlid:)))
Ana im uzela po cvaju jednokratno, ovi \"nasi\" neprijatelji naroda i drzave (politicari) hoce za svaki mjesec da im uzmu 5%. Penzioneri treba da namire manjak u budjetu.