Komentari (162)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja se slomih radeci, odgajam djecu za ovu drzavu, uplacujem poreze, pa glesam kako cu spojiti kraj s krajem i o teretani mogunsamo mastati, 60KM za to izdvojiti je luksuz. Najgori sljam u zatvoru ima pazljivo srocen meni, dodatke na prehranu, vikende, teretanu, sve sto pozele. Ima li to smisla?
Hahahahahahahahaahahahaahah p imaju oko zatvora kamere koga vi pravite budalama do bjesktva znamo svi da je citav centralni zatvor imo instagram😂😂😂😂😂😂
Nemoj da okolni kriminalci čuju ovo, preselit će se u Bosnu kad vide kako je ovdje lako potkupiti pola zatvora i da žive ko bubreg u loju.
Jbt koji zatvor... Pa da je kupio jednog, al 3-4 covjeka iz zatvora su mu pomagali. Strasno.
maštovito, nema se šta reći..ko na akcionim filmovima..
znaci svima bar po 10 15 godina zatvora
kolka mu je vratina kad bi ga neko u zatvoru za vrat uhvatio tj.pokusao ga davit ne bi ga mogao ni opasati ! 😀
el chapo bi mu skuno kapu, boze sacuvaj majmuna...
Roda spustila pistolj 100%
eto novih radnih mjesta
Pa gdje su silne kamere i cuda?
Na vikedicama
vidi mu face ogavne ovo samo tuć treba
Zvao sestru 16 puta da joj kaze koju majicu da mu posalje, vjezb’o na ogledalu pogled 2 sata , slikavace ga pa bude ljut. Konjino rutava !
Kako su sve fino propjevali, ti "silni" momci… 😂😂😂
Ma ja narucio tip preko lokalnog Sarajevskog Amazona na kucnu adresu, umjesto da mu se isporuci na radno mjesto negdje u Mrakusi. Street certified delivery u Sarajevskom stilu.
Gledam neki dan neki balavac nekom djetetu otimo krao mu pare za uzinu. KO SI TI DA NEKOM OTIMAS? - Mirza Hatic
Joj likova...