Nakon teškog ranjavanja
0
Amela Džindo pobijedila u borbi za život
Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SIGURAN SAM DA ĆE \"ubistvo na mah\"BITI PREKVALIFIKOVANO U NUŽNU ODBRANU...KO SE MAČA LAĆA...
De i nama koji neznamo kaži kako i gdje čitaš te IP adrese,mislim da to nemožeš,volio bih da me demantuješ. Znam naći svoju IP adresu ali tuđu :/
Bravo Amela i nek ti gazda nađe dobrog advokata, trebaće ti.
a i mama ti se garant sječa i mene i murge i sAje(moguće te upratit po brojnim pravopisnim greškama) i ona savršeno dobro zna da smo mi 3 osobe. osjetila je to
@sanja, ja, ti or whatever sad već koristiš moje metode ispitivanja ;-) providno i jeftino. ja sam već rekao sve što pitaš, sve priznajem, pa de traži mi neku drugu bolnu tačku. nekulturan sam jer mi odgovara tako.
Zašto koristiš više nikova: Murga, Sejo, anti amela i Ja? Zašto se svađaš sam sa sobom na najprimitivniji mogući način? Zašto si toliko isfrustriran i nekulturan? Kakve mentalne traume imaš?
Uskoro ce otvoreni konkurs za posao, npr ekonomiste, glasiti: VSS Najmanje 5 god, radnog iskustva. Engleski jezik i jos jedan po mogucnosti. Vozacka dozvola. Oruzana dozvola. najnormalnije je nositi oruzije, pa da. Iznervira te neko, pum, u vugla...
@ti isfrustriran sam jer je prestao. tek kasnije sam ja otkrio picu tvoje mame, pa sestre, pa tetke... a imam ja dokaz da nisam impotentan. mašala eto te, nisi za bremedea al si moj da si od govana.
Radar ti fercera (tako ti misliš) ali ništa drugo. Reklo bi se da si impotentan pa zato toliko isfrustriran. Je li te tetak jeebavo dok si mali bio pa si takav postao? Ja, anti amela i Murga je jedan isti lik koji se sam sa sobom svađa na forumu. Hay u zdravlje svima.
@Levat Nick ti sve govori.
levatu tj manki @ja seljacino debilska hebo ti pas matersinu ja nemam nikakve veze sa tobom idiote debilni. SAJO
@levat e dragi momak ti si za jagomira. ti provalio IP adrese? ma daaaaaaaaaaj molim te. bolje pazi šta piskaraš. nadam se da znaš šta znači laufer, jer ti ta riječ baš ovde i ne ide. vidiš da radar još uvijek frcera ;-)
Levatu tj @ja hebo ti pas mater za ovo ja nikakve veze sa tobom tj. sa ovim seljacinom i idiotom zvani @ja Sajo!!!
Sajo , Shoma i @ja su isto tako jedan lik sa tri nika. Levatu i ti si provaljen.
Murga i anti amela su jedan isti lik. Radi se o udvojenoj ličbosti. Pogledajte IP adrese odakle se konektuju pa ćete vidjeti. Ha, provalali smo te lauferu. Gdje ti je sada radar za levate?