Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je stvarno apsurd, pa sudija jesi li ti dobar s glavom, cuj samo 20 mjeseci?
Majke mi nismo normalni sa ovim kaznama.
Cuj raje to jest rulje. Ova je kaznjena already vec odavno I dozivotno
Spavate li mirno vi po sudovima i tuzilastvima? Kako vas Boga nije strah? Sudija, sudija....
Sudija imas li dijete?!?!?
Sramotaaa!!!
sramota samo 20 mjeseci
Vise bi dobila da je neciju pudlicu ubila.....
Kazna koja je prati cijeli život daleko je teža...
Poserem sudiju i sud koji ga drzi..mars u mater i vi i drzava..fuuujjj
Uračunljivost joj je smanjena narode, čitajte. Poslije zatvora je treba na psihijatriju i taman. Nemaš ti fajde kažnjavati labilnu osobu, nego je treba maknuti iz društva da ne počini još lošeg.
Uzas!
Ma ovo je cirkus ubijes bebu 20 mjeseci. Ubijes covjeka 20 godina ili te puste kao Efendica, Rastodera,nagrade kao Mudzeleta, a ubijes dvoje ljudi dobijes 14 godina. BiH nagradjajuje. Daju popust na kolicinu i olaksice na auto
Samo 20 mjeseci. Kao da djeca vode tuzilastvo i sud.
Jedina smo drzava koja nagradjuje zlocince za svirepa i neodgovorna ubistva. I kako vjerovati u bolje sutra, kako vjerovati u pravosudje kad zivot jedne nevine bebe, koja nije ni progledala kako treba, kosta 20 mjeseci???
Šokantno malo. No coment.
Pa kakvo smo mi drustvo????? Nema to veze sa uracunljivoscu. Ubistvo je ubistvo. Samim tim sto se radi o vlastitom djetetu jos je gore. Neopisivo.