Komentari (115)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E sad uzmite njemu pistolje a naoruzajte strazare!...
Ovo je dokaz da u ovoj drzavi najbolja sluzba ili ti ga agencija OSKS. Ako ne znate sta to znaci reci cu vam. Obavjestajno sigurnosna komsijska sluzba. Inace, sastoji se od nezavisnih gradjana koji prate i znaju sta ko radi bolje od policije.
@AQRubikon ali " nijgdje u svijetu"..zatvorenici nisu naoruzani i ne izlaze kako im se k..rac digne?!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
E nek ste pametnjakoviću uvalili u gov*a mještane. Ovaj će izaći prije ili kasnije, a njih niko neće zaštititi od njega i njegovih jataka. Niste mogli reći da je istražnim radnjama policija locirala bjegunca?
vjeruj da bi njega "lokalni grmalj" iz Fojnice ubio samarom...
Ovo je dokaz da u ovoj drzavi najbolja sluzba ili ti ga agencija OSKS. Ako ne znate sta to znaci reci cu vam. Obavjestajno sigurnosna komsijska sluzba. Inace, sastoji se od nezavisnih gradjana koji prate i znaju sta ko radi bolje od policije.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Kakvo ispoljavanje snage.Ponasaju se i naoruzani su kao da su pohvatali i priveli citavu narko mafiju a ne jednu osobu.
naši zatvori su šuplji ko švajcarski sir
Kad je bilo države ovakve je u zatvor za uvo dovodio dobar inspektor a za tri dana razbojničkog tretmana je počeo da trune i vene (po boošnjoočki, tuhne i vehne) Anlaisa ste li?!
@MisterXYZ Nije malo
Ja nigdje još slike ne vidjeh
A gdje je njegova slika da je uhapsen..Nismo bas svi 🐑
JAOO JAOOO SVE ZABLOKIRALI,KO DA SU PRIVELI HULKA,A NE JEDNOG SA KOCKASTOM GLAVOM,FUJJJJ
ubit ce ga od batina da nece moci stati na noge kao i ramiza delalica kad su prebili pa se ukakio i upiskio pa mu zena donosila robu to se hvali policija a ovoga ce za primjer ostalima
Sad se osjećam sigurno. Ne mogu pustiti vodu u WC-u, ali osjecam se sigurno! :D
Uzivo pracenje
Tu "obradu" u podrumu treba zavrsiti, pa onda u KPZ.
@Automatic99 kazu nisu ga ni pipnuli....oklizno se...pao....pa odskocio 2-3 puta...jbg ;)
Ubite stakora !
Koliko danas ima sačuvanih vodenica na našim prostorima ne zna se tačno, ali je izvjesno da će se, zbog kvaliteta dobijenog brašna, zvuk vodeničkog točka još dugo čuti.
@Automatic99 suti ne otkrivaj me, ima dosta pomagaca a i simpatizera
@Automatic99 ti ces mi bit savjetnik u udruzenju vodenicara bih
Kao da je svadba pa stize mlada koja su auta
udarena mlada u vuglu hahah
Sta bi sa onim prijetecim porukama kako ce pobiti sve policajce i ovo i ono. Samo plasirajte sad jednu sliku da mu vidimo demoliranu facu.
pade brat Amel