Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E OVO JE PROBLEM !! korona ce biti i proci a ovi bogme tesko da ce proci
@mirrorcic Ove Alzirce, zaista nema razloga da ih se na silu ne vrati nazad u Alzir.
zar ta bagra nije u migrantskom centru???
Dokle je doslo da migranti uzimaju reket romima
Nek mi još jednom neko kaže siroti migranti, treba ih čuvati. Treba ih čuvati, da nas mogu lakše napadati i ubijati! Tako je!
@Madjionicar pa njih je u BiH trenutno nekoliko hiljada. Normalno da medju njima ima i problematicnih i oni koji to nisu. Ne mozes sve u isti kos. Jednima pomoci kolko je moguce, drugima zna se vec sta.
je li u alziru rat kao u siriji? sve to treba deportovati nazad pod hitno
Borba za trziste nosi zrtve !! Mnogi ce u BiH biti sakupljaci sekundarnih sirovina ubrzo .
Cuj njih petorica uhvatili covjeka na Poslu izboli ga Nozem i oteli mu pare!? Dao bi ja njima kilometar njive i mars kopaj,a ne da vam Catering svaki dan donosi. U Bosni bolje biti izgleda Migrant nego penzioner sa 340 m. Dok poplacas struju vodu lijekove ne ostane ljudima nista,samo sikirancija! A ono ni brige ni pameti,doci ce kaze jelo na stol! To nikada nista nije radilo naucilo samo bulama djecu pravit.
Crna gamad
napadnuti su oni koji skuplju sahtove.
Ljudi imao sam posla sa Alzircima, to su najveca pogan, u globalu. Dosta sam ih upoznao i vjerovali ili ne ne mogu da izdvojim niti jedan slucaj pa da kazem "Evo nisu svi takvi" . Ako drzava ne reaguje u ogromnom smo problemu.
policija treba da puca u migrante a ne da ih hapsi
Svakodnevno po Klixu komentari "treba bjezat iz Bosne, otic u Njemacku" i ti komentari dobijaju 90% pozitivnih glasova. Sa druge strane ove migrante bi svi pobili jer zele na zapad iz zemalja gdje je stanje gore nego u Bosni.
@SHOTMAKER
@SHOTMAKER a kad pobjegnes u Njemacku probaj i ti tamo nekoga opljackati i naceti nozem pa da vidimo da li ce te poljubiti u celo.
Udarajte tu bagru gdje i kad stignete,onako preventivno,dok jos nije kasno
Ajde svima prijava...
@fakjuba i odjava
Kad smo četnike istjerlai mozemo i njih ciganka i 84ka i udri