Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Osjeci obe ruke kao po serijatu..
kakva policija, opet ce ga pustiti. samo dobri stari degenek 😉
ovaj krade odavno...ljudi su ga izofirali vec po facebooku, postavili i sliku i ime i prezime. policija ga samo privede i pusti isti dan.
a sto je izabrao mostar.ante kaze da su tamo muslimani tamnoputiji tenom.jer ima neke veze sa tim
bogom dan za popunu borbene sile jedne od 6 frakcija u alziru ili evuntualno jedne od 54 u siriji.kad gledas ove migrante kad hrle preko granica koda gledas atletsko takmicenje.niti se zna koji je mladji niti zna koji je u boljoj kondiciji.vi imate svetu duznost da ih primite.to pise u kuranu a oni su vama i parama i krvlju pomogli 1992g.nek se spreme bule treba zadovoljiti toliku mladjanu populaciju
Odmah kao u u njihovoj zemlji ruku na kladu !! Ne zamo alzircima nego svim lopovima!!