Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lakse izac na dopust iz zatvora nego na godisnji odmor kod privatnika...
Ugledna familija
@StjepanKljujic Vazan je kontinuitet, ima nesto i u genima.
Ima li jos igdje u svijetu da neko iz zatvora ide na dopust 2 mjeseca? To kao da je neko iz dijaspore dosao odmoriti , kao godisnji nesto. Kakve su to gluposti? To samo izgleda u BiH ima. I cuj ovaj za silovanje dobio 6 g. Ama kastrirati i ne pustati van nikad.
Ovo je svjesno ucinjeno. Drotovi su cudo
Znam momka. Odrastao je u siromašnom naselju, sa ocem alkoholičarem koji je evo kao što vidite sklon nasilju, silovanju itd. Uvijek je bio u društvu tih momaka koji su stvari mogli imati samo ako od nekog otmu ili ukradu. Ovdje je krivo društvo i sredina koja ih je odbacila dok su još bili u osnovnoj školi. Njih kao problem se uvijek rješavalo pendrekom, a nikad na pedagoški način. Ale je nažalost još jedan u nizu cazinskih dječaka koje su pojele društvene norme i zadrta sredina.
@summoneverest nachi svibi trebali ko Ale. sve je nas nasvoj nachin izyebala sredina. medjutim uvek je kriv neko drugi na balkanu
famili biznEs
Za ovakve kao on nema lijeka.Njegov mozak ne može prihvatiti činjemicu da čini krivično djelo.Što znači on bi kolko sutra napravio ubistvo bez trunke griže savjesti.U Americi bi ležao dugo u zatvoru kao povratnik u kriminalu.A kod nas?Sve počinje od odgoja u kući.
A po cemu se zna da bi napravio ubistvo ? Pise da je bio sklon pljackama trgovina , kladionica , brnzinskih
fina neka familija,sve biznismeni i doktori za kriminal
Kakvi bola više dopusti silovateljima, ubicama, razbojnicima,.korumpiranima, pijanim vozačima..šta vam je pobi nas ološ a vi ih nagrađujete dopustima
Chojk samo hoce da izrazi licni protest, protiv kasina i uhljeba! Dobar influencer!
Direktor dozvolio, sud potvrdio ili obratno. Kako god smiješni pravosudni zakoni.....
treba napravit neki tajni zatvor i tamo slati ove debile da nikad vise sunca ne vide
Ale,ale,ale,aleeeeeeeeeeeeee
Indian pale ale 🍻
Nema ništa ne na ler. Radi pizdatimaterina.
Nemoze praznih ruku otici kuci treba nesto donijeti