Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...ima više smeća u gradu nego na gradskoj ***niji...
Ali ga ne moramo transportovati vazdušnim putem :)
..a, eto, nebi trebalo...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
he he he nije platio reket na vrijeme :-D
iiiii puceee grommm u srcu moommmmmmmmm :))))))))))))
tako sarajlije igraju ta-ta,ili je opet nekog sandzakliju pogodila pjesma, uvijek je neko drugi kriv hahah. smradovi mali
Kakva je ovo explozivna naprava,usmjerenog dejstva?!? Na prvoj slici samo 2 prozora pukla i to niđe veze, a pukla ispred kafića.
Pa koji klosari Bozeeeeeeeeeeee...
atraktivna bomba pred kaficem... ajd nije ni prva ni posljednja
nekom se novi gazda nesvidja
Kakva je to "bomba" samo prozori rasuti :D
Znaci u Seheru nista novo..
@bezimeni, uze mi riječ :) taman sam htio da pitam ovu dvojicu, a vjerovatno se radi o likovima iz manjeg entiteta i hercegovine... kako ovce, pasu li i šta već hahahahahhahahahhahahahahha.