Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zAbRaniT ceMo rAd siPa na pOdruCju RSa
hahaha
A vi se primili
Kad ce tender kriminalci pocet padat?
to to Bosanska Gradiška, nek znaju pravoslavci da su Bosni i Hercegovini
Postoje tri Gradiske od toga dvije u HR, Stara i Nova Gradiska sa kojima se granici ova Gradiska. Dakle jeste Bosanska Gradiska kao mjesto rodjenja a kao mjesto prebivalista je samo Gradiska a u ovom tekstu Bosanska da bi se razlikovala od ostale dvije. Naravno da je u Bosni i Hercegovini, al nije u Federaciji :-)
To je onaj sto voli pampers murale...
Gdje to dođe jel kraj Titograda negdje ???
ne dodje i ne odlazi nigdje tu je gdje jeste vjekovima
@rukka Izvini a šta su vjekovi ???
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Po Sakibu Mahmuljinu se vidi odlazak onih koji su zeljeli okrenuti karakter rata u BiH, mislim na Gordanu Tadic i Milana Tegeltiju
Ustavni naziv je Gradiška. Ako se hoće pratiti ustav, ne može se uzimat kao sa švedskog stola
....Lozenje sirotinje.Da ne bude zabune i ja sam nekada bio nalozen i usmjeren, ne vsh! DA, doticni je vjerovatno krimic, ali koliko ta osoba djeluje na tvoj/moj zivot!?! STVARNI LOPOVI su ovi oko nas.....👁️👆👁️.KO NAS LOZI!?!
Care....dok ti procitas o nekom krimicu, koji je usmrtio drugog krimica, tebi bude ' lakse ' jelde?? Ono nesto se desava, imas drzavu,strukture, sve fercera 😎 ...A maaale su vjerovatnoce da ces ikada biti u krugu ovakvih pucaca, jelde??Care, ovo ti je kao s onom pricom za sirotinje sirom BiH....Drzteeee lopova, povika LOPOV ! EMANCIPUJ SE 👆, Nedaj se!
Zar može SIPA djelovati i hapsiti u manjem entitetu?
Sta se ovo desava. Sve neka hapsenja, sudjenja. Je li nam to pocelo raditi tuzilastvo?