Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako je pronevjerio 5mil na ćevapima, treba mu dati nagradu za BiH managera godine.
malo pomalo, za 20 godina po 250.000 i stigneš do 5 miliona. Računaj koliko je neprijavljenog prometa na Bašćaršiji. Kladim se da je neprijavljeno 60 do 70% prometa.
Bjezi mrkva u siriju tamo te nece naci 😆
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kad su ovi na ćevapima tolike pare sakrili koliko su onda Madžari izvukli iz Energopetrola
To izvlačenje je masovno i pokriveno zakonima. Nije jasno kako se može omogućiti polsovanje MOLU koji ima 80 miliona KM duga. Al kad može brodskoj rafineriji sa 600 miliončića u crvenom, što da ne ? Sve privatne kompanije. Ko i ovaj ćevabdžija, AL U BIH SE KOLA UVIJEK SLOME NA NAJSITNIJEM DIJELU !
180 Milana je navodno dug EP.Koda su sve džabe dijelili zadnju godinu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
E kada ste poceli sada malo u Herzegovinu pa tamo pravite racije! Nesmijete tamo ni usnu otici pa ovako hapsiti!!!
eeeee koje su pare u cevapima... a ti klixice studiraj..
Mrkva će i u zatvoru raditi u kuhinji poluotvorenog tipa na Igmanu. Mnogi će uglednici nakon skijanja malo obići i taj zatvor pa na svježem zraku navalit na DELICIJE na račun države. Mrkvine bez beli. Alija je u Foči radio u ZATVORSKOJ BIBLIOTECI, pa nam je sva država KO ZATVOR ! Jedino je Bičakčić radio u zatvorskoj pilani ! AKO JE POSLIJE dolaskom demokratije prefesionalno ISPILAO ENERGOPETROL I MNOGE DRUGE DRŽAVNE FIRME, eh to ti je radi toga !
ŽELJO HODZIĆ NAJ POŠTENIJI AL U KURCUUUÙUUUU mrkva smeta brate ŽELJO NA ČARŠI A MRKVA DOGURO I U SCC
Neka uhapse svakog ko je utajio porez, samo kada bi prema svima bili jednaki kriteriji, to bi vec licilo na nesto. Ja se ne sjecam da sam u "Zelji" ikada dobio bilo kakav racun, isto kao i u velikom broju lokala u samom centru grada...
#freemrkva
Jutros u košari, gdje sja, šuška niz rogoza žućkastih i krutih, sedmoro je oštenila kučka, oštenila sedmoro je žutih. Do u sumrak grlila ih nježno, i lizala niz dlaku što rudi, i slico se mlak sok neizbježno it tih toplih materinskih grudi A uveče kad živina juri, da zauzme motke, il prut jak izašao je tad domaćin tmuri i svu štenad potrpo u džak A ona je za tragom trčala, stizala ga, kao kad uhode... I dugo, je dugo drhtala ne zamrzla površina vode Pri povratku vukuć se po tmini, i ližući znoj s bedara lenih, mesec joj se nad izbom, učini kao jedno od kučića njenih. Zurila je u svod plavi, glatki, zavijala bolno za svojima, a mjesec se kotrljo tanki i skrio se za hum u poljima. Nemo, ko od milosti il sreće kad joj bace kamičak niz breg, pale su i njene oči pseće kao zlatni sjaj zvezda u sneg.
Pa kod nas u Sarandi se obrnu kilometri pite pa niko računa ne dobije.Inspektoru nije ni na kraj pameti da odbije još jednu platu...
davao minimalac na ruke kao i svaki privatnik a ostatak na ruke i konobari sve rekli i neka su,čuj meso nabavljao plaćajući na ruke a proda 1000 porcija dnevno,oj državo draga ma oduzimaj imovinu klošaru pa nek ide u ameriku
čim ga puste ode on u ameriku svoju da igra hokej na ledu,ma oduzeti ćevabđinice
Ja sam prije 8 godina REDOVNO viđo Bakira dok je zajedno sa Sebijom imao godišnji registrovan prihod od 12 000 KM kako često dolazi kod Mrkve i odlazi sa punom kesom. Šta je bilo unutra ne znam da ne gubim dušu, možda je porodica tad teško živjela ko i ostale u BiH, ALI MRKVA MOŽE BITI DOBAR MAMAC da se istjeraju VELIKE ZVJERKE NA ČISTAC !
akcija kodnog naziva sudzukice..
Sada bi naglo mogli porast prihodi općine Stari Grad Sarajevo. Ako ne porastu nek SIPA nastavi akciju, a ako porastu nek UIO traži naplatu po novim iznosima RETROAKTIVNO ! Reko mi je tržišni inspektor, da ćevabdžije mole boga da on dođe da ih kazni, jer ONDA IMAJU UPLATNICU DA NE MORAJU PLAĆAT POREZ ! Eto dokle su im hodže naštimali zakone a oni njima poslije smrti sve UVAKUFE ! :)
samo hapsite te bosansko-muslimanske teroriste.
nedužne bošnje
@uzećemo i 24 Bošnje kao i vođa im! pehlivan do pehlivana