Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dan zalosti... :(
Umjesto da se baziraju na kokain, heroin, oni travu spaljuju :(
Ovoje zalosno pa niste svjesni kolikoste mladi i stari zivota mogli izljeciti..Pa citali itko knjige vezano za konoplju konopljaje najzdravija biljka i proslosti i buducnosti ??
Cuj zaplijenili, a ovim se lijeci rak,sigurno je dodik ovo sebi namjenio
OVO CE dodik sve sebi uzeti
U Americi gdje su mnogi odlezali visegodisnje robije zbog posjedovanja marihuane ili proveli zivot obiljezeni sa "criminal record" statusom, danas svako moze sa doktorskim receptom da sasvim legalno kupi "medicinsku marihuanu". Ta marihuana nije postala "medicinska" preko noci, nego je uvijek i bila. Bila je ljekovita i kad su Englezi odlucili da je zabrane i kad ih je cijeli svijet poslusno pratio u njihovoj idiotskoj namjeri. Ne postoji nista u prirodi sto je ilegalno. Takva monstruozna ideja moze nastati samo u monstruoznim engleskim glavama. Niko ne unistava zmije otrovnice, skorpione, smrtonosne gljive, a biljku koja je lijek spaljuju i unistavaju 100 godina. I ovim nasim glupacima nikada nece stici iz guzice u glavu. Fuj!
Sjeme vam se zatrlo zatucato.plju
pomrijece raja od spida
Za biljku smo culi u kojem je stadiju. Kad ce policija dozivjeti stadij sazrijevanja, onako moralne pa da kazu sami sebi ljudi ljazu nas godinama da je ovo droga i da nam je iz ponizenja ici brati konoplju okolo po prirodi. Jesi zato u skolu iso primitivna policijo. Lafo,vi cete sada utvrtiti cija jee...
Mir s vama policijski sluzbenici, Bog nek vam oprosti, ja ovaj put necu.
nije droga ljekovita je biljka
Heh... cuj droge :D
Jazuk.
golem jazuk...