Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sportski ribolov - uhvati pa pusti.
i gore, samo se brukaju
Ne znam sta je s vama al' u Zenici je godinama normalno kovertu ponijeti na polaganje vozackog... Hapsite neduzne ljude xD
Fala bogu samo da korupcije u Sarajevu nema :)
@Harry Callahan Prije toga traži pomoć od djevice MArije u Međugorju. Oko izbjegavanja PDVa i carine !
Akif Smailhodžić i Eldin Durmić, te Nermin Bajtarević, vlasnik autoškole "Bajtara".
ma i nije to neki veliki problem, jer sjedi za volan i naucit ces voziti kad tad, neko bolje neko losije, ali vozi se. problem su kod nas profesori na fakultetima, direktori, i ministri, koji su kupili diplome, a niko ih ne opominje da to nije bas lijepo a da pohapsi, nema govora, bitna je borba protiv neprijatelja kojega vec odavno nema
Malo 3 osobe... kad uhapse svih 30000 korumpiranih onda cemo pricati
Kakav je ovo vampir lijevo na fotki.... :)
Da je država kako treba ko što nije sada bi svi oni koji su kupili vozačku ostai bez iste, popušili malo zatvora i dobili zabranu polaganja za cijeli život!!I samo time bi se riješila kupovina vozačkih za cijeli vijek, smanjio bi se broj glupana i ubica na cestama...Ali...Sabur. Biće bolje inšallah.
Hebem ga vise sa hvatanjem sitnih ribica.Dajte vec jednom soma ili ajkulu upecajte u vezi ovog.Imate dobar pribor za pecanje samo ili neumijete ili nesmijete a ja cu ostati kod ovog drugog razloga.
sa incijalima NN drugi NN a bogumi i treci NN..
da nije fuke zaplatio