Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SVE SAME JAJARE I KOKOŠARI KADA POĆNETE HAPSITI ONE ŠTO KRADU MILIONE, TADA SE JAVNO HVALITE STTTOqO PANDURSKA KORUNPIRANA !
Po naslovu sam mislio da je palo bar 5 kg zutog i 2 kg bijelog, 10 heklera i 5 sanduka eksploziva. A po slikama vidim safatali pijacare i sitne svercere
ma ja,otmite od bijede koja se bori prezivljeti.hbm vam mamu
Citao i gledao svasta na ovom sarajevo-x-u ali ovo je stvarno najveca provala do sad, pa isto koda su usli u neku MZ Ibrikovac i zaplijenili, dvije plinske boce, kuhalo, petarde, i priglavke nedovrsene, i oni sazvali pressicu za to hahahahah. Ljudi milione kradu, prodaju drogu javno, pljuju ih na ulici kad ih zaustave , a oni se dice ovim sranjem od akcije, pa ovo sve sto su pokupili i nasli mogu svaki dan od 08 ujutro do 17 popodne pokupiti u Ferhadiji,
Ha jbte, motorke, TV, plinske boce i one linije su valjda otudjena sredstva. A ono petardi i raketica mogu da nadju kod svakog prodavaca na ulicama BH gradova ovih dana, ne znam samo kako ih nije sramota ono nazivati akcijom sa 200 i kusur policajaca. Policijo hvataj mafiju.
Akcije i vanago,da zaplijenite imovinu samo jednog vrlog politicara ili bivseg premijera to bi se moglo nazvati usjehom.
pa sta su ovo zaplijenili,jel ih stid,plinske boce,petarde.ccc nemocni su
i dvije plinske boce... cestitamo na ovom zavidnom uspjehu. velika je cast, ali i obaveza, biti gradjaninom drzave koja ima ovakvu policiju.
Eto alkohola, petardi, jos ima meza fali i super docek za novu godinu!
http://www.youtube.com/watch?v=r7UpfZc987Q&feature=related
na svakoj lokaciji uhapšen po 0,3636 kriminalac
ˇ\' U akciji su privremeno oduzeti: jedna puška, četiri bombe, razna municija \' ............ PRIVREMENO ODUZETE 4 BOBME ................ mozda im kasnije to sve vrate...........
Kakva akcija!!! Ne vrijedi sve 3000KM!!! Od 12 uhapsenih 8 pusteno a angazovano 250 policajaca!!??? Prvo trebaju uhapsiti ovoga sto je drzao press pa mozda se onda i pocnu hapsiti pravi kriminalci u TZ!!!!
Samo ne znam šta se ovime postiglo??? Višestruki povratnici u kršenju zakona. Osam ih odmah pušteno na slobodu. Od sad će biti uzorni građani ili šta?
Nikad mii neće biti jasno šta znaći \"policijska akcija\" ??? Da li je to ono vrijeme kad oni nešto rade ??? Ako je tako, a tako je, šta ti isti rade kad nije akcija ????
Svaka cast Tuzla!