Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Umjesto da ministarstvo poljoprivrede bude najjace ministarstvo u FBiH s obzirom da bar za to imamo veliki potencijal, Lijanovic ga je doveo na sramno niske grane svojim lopovlukom, koji se kako vidimo i dalje nastavlja...
Sta je njih takvih.... Bas me zanima koliko su gospoda Lijanovici utajila...
Provjeren recept brzog bogacenja...
Ili neka pocnu raditi posao za koji su placeni i hapse i oduzimaju imovinu bagri koja pokrade milione na utaji poreza, ili da ukidamo i policiju i inspektore razne i tužilaštvo i da napokon svi budemo ravnopravni pa neka prežive najsposobniji i najjaci. Ako su u Srbiji mogli Miskovica strpat u bajbukanu, u Hrvatskoj Sanadera, šta se više ovdje čeka koji k...c?
Nekad pomislim da se ovi političari takmiče u tome ko će više opljačkati/oštetiti državni budžet
Nema lopovluka u kojem Lijanovici nisu omastili brk
Da li smo mogli nesto drugacije ocekivati,od lopova kakvi su Lijanovici,sam potez placanja glasova na izborima govori mnogo toga o njima,a pored toga slobodno mogu reci da nam je prilicno jasno i ko su njihovi partneri i sta ce se u buducnosti desiti sa ovom zemljom,ako ne smjenimo ove lopove.
Čekaj, stani, meso, Lijanovići, "kupuj domaće" ? Mislim šta, očekivati sve po zakonu, pozitivan revizorski izvještaj ili možda izmirene poreze? hahahahahahahahahahhaha :D Dajte ljudi, pa ovo je logično, Lijanovići i ne znaju drugačije. Ali nisu oni krivi, kao što rekoh, oni ne znaju drugačije, KRIVI su oni što ih biraju ;)
Pa sta radi SIPA krivicno je djelo utaja poreza
Fedaralni ministar lijanovic je odavno pokazao da radi mimo zakona, od onog dana kada je napravio predizbornu reklamu za svoju stranku od budzetskih sredstava! Nastavio je sa radom mimo zakona i nikako mi nije jasno kako taj covjek ne odgovara za ono sto cini...
Ocigledno je da mu neko dobro cuva ledja
Vrana vrani oci ne kopa.
Nije mi jasno kako se ove firme smiju baviti ovolikim kriminalom na stetu drzave? Jedino sto mi logicno pada na pamet je da su imali podrsku neke institucije, u ovom slucaju od ministra Lijanovica, ne sumnjam da je nasao i on svoj interes u svoemu ovome, s obzirom da je poznat po tome.
pa smiju se baviti jer imaju podrsku i u dogovoru su sa odredjem ministrima a u ovom slucaju je lijanovic koji je prvi tu da bi izvukao vlastitu korist a vidio je po slucaju budimir da nece odgovarati za ono sto radi
Nema od tog nista! Pisi propalo!