U sarajevskoj ulici Ferhadija
0
35-godišnjak pronađen mrtav u stanu
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@širo - Jest cuo sam da je u sirokom udario tramvaj u pozoriste pa ni tramvaja ni pozorista. Mora da je kakav pitar vozio tramvaj..
kandaharci kandaharci styeram vam ga i sestri i majci
Moram priznati, gori smo od Kandahara ! BIH4EVER!
Ma ovo su sve uradili neki tipovi sa Širokog! Gdje bi sarajevske po.tu.rice, pa to je kulturan, obrazovan, iljudan svijet koji ne zna kud bi prije između kazališta, kina, likovnh izložbi i ostalih kulturnih događaja...
A sta ocekivati kad u sudovima i tuzilastvima posao mogu dobiti samo babini sinovi ciji se index setao od kabineta do kabineta a oni su ispijali kafe, u MUP-u isto tako stranacka podobnost i rodbinska veza je jedini kriterij za zaposljavanje itd itd itd. Steta, ali izgleda da je bijeg iz pashaluka jedino rijesenje, jer se bitka sa agama i pashama koji jedu zlatnim kasikama izgleda ne moze dobiti.
tako nam i treba kad smo naopaki. hocete zapad - eto vam ga!
raja ovo je gore nego u anadoliji BIH4EVER!