Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A i on udario na russiju...Ovako treba na sake burazeru pa ko koga slomi,,a ne kao mnogi manglupi vade utoke,boksere,specijalke...
http://youtube.com/watch?v=GEPs8Zs48jo
Zabijemo ti muškost u zicagu. Čovjek u životnoj opasnosti, eto zbog muškog odrastanja. Izgleda da ti je od silnih tuča prilikom odrastanja stradao mozak.
Posteno bar je bilo na sake :D
SD A je na vlasti, informiši se malo !
I ovaj napadač će kući bez problema, šta ima veze što ga je pretukao i napao, tužilaštvo ga pusti, on nastavi, uzmu mu izjavu pa kući. Ko je sljedeći?
ADIS SABLJICA pretucan.,....pretukao ga ALIJA ZAGORICA
problem je sto nije bilo 1 na 1 nego 16 na 1..e samo je jos falilo i da ga izranjavaju
MA ovo je super , napokon se na sake lemaju :D Bice momku dobro, ko je jos umro od batina :D
Auswich je teka manji zlocin, prenapuhan. Kao i Jasenovac, koji uopste nije ni postojao vec je samo izmisljotina srpskih nacionalista nakon drugog svjerskog rata.
Smanji pice podebljaj tu kljukusu. P.S. I ne preskaci lijekove.
ja sam za to da servija napadne rvacku a mi onda serviju izunutra i vana :))) pa da opkolimo begiš ,niš,čačak i suboticu pa fino da im jedno ćetri godne razvlačimo pamet :))
Neka ste vi povrijedjenom ime napisali....na uhapsenog ce opet neko naletiti pa onda i njemu ime saznamo pa ga se klonimo u gradu.....(kada neko dodje van grada i lik mu se predstavi \"Ismet Bajramovic-celo\" onda se ta osoba fino isprica,sam sebi par samara udari ako treba i to je to....da se kojim slucajem po novinama pisalo I.B. mnogi bi prije cele nestali)....ovo vam govorim radi buducih ispada finih ljudi ;) P.S.mozda je vama u cilju da se nezna ime pa da opet neko naleti da vi sebi imate rubrike popunjavati...cccc..!!!!!!!
Zivot mu je postao pakao!
Svi smo mi online mangupi!
koliko ovdje ima fula u samom tekstu pa nadalje u komentarima niste ni svjesni
Moj jarane ovo nije tuča kao što su nekada bile. Sada u tući idu da u.biju suparnika.Da nije tako zar bi bio ugrožen život ovog momka?