Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma to dijete nije namjerno pucalo u sestru...ja ga znam...zivi blizu mene!! a otac i mati su bili kod doktora!!
Kada će roditelji shvatiti da se oružje i djeca ne drže u istoj sobi?! Koliko ovakvih tragedija treba da se desi da bi neki skontali?! Kao da djeci puške, pištolji i bombe, s kojim čuda čine na igricama i doživljavaju njihovu moć na Tv ekranu, nisu zanimljivi... Ne razumijem i ne shvatam...
Ljudi moji Hrvati su konstitutivan narod i Hrvatski jezik je konstitutivan jezik, pa kome bilo drago, kome krivo tako je, a primitivci neka malo razmisle koliko je u biti primitivno komentirati jezik napisanog sadržaja, jer u ovom slučaju jezik je najmanje bitna stvar i mislim da se ovakve stvari ne bi smjele ni kometirati.
@punk\'d HAHAHAHAHA To se zove Velika Herceg Bosna :DDDD Dosla do Tuzle :DDDDDD \"glasnogovornica Tužiteljstva Tuzlanske županije\" Eeee moji Muslimani.... Dok vi strahujete od Velike Srbije, ono vam se napravi Velika Hrvatska iza ledja :D HAHAHAHAHA Iz koje si ti zupanije Punk\'d ?! :) Ili si ti ipak iz dzemata?!
Kakva ba zupanija?
@spori Seljak im otac, koji drzi pusku u kuci !!!
U ovakvoj tragediji koristite termin (glagol nije ni slucajno) \"UPUCAO\". Sramota za sa-x
jeste seljaci mogli ste stavit primjeren naslov cuj upucao sestru pa ovo je tragedija a ne sprdacina