Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jao država i vanago... Mađarska, Slovačka, Češka... Sve go seljak i papak.
Jesi ti na drogama? Prosečna plata u Češkoj 1.000 €, nezaposlenost 3,5 %, najmanja u EU! Javljaš se iz najsiromašnije države u Evropi i komentarišeš one koji su 30 godina ispred!
Samo BAkir spšremna na prihvat. Jučer onaj Mudžahedin kaže ima problema i sa zdravstvenom knjižicom, a ja rezonujem gdje sam ja godina uplaćivao u zdravstveni fond, da mudžahedinima obezbijedim BESPLATNO liječenje ! Jer od nečijih su para obezbijedili u Sarajevu a to bi trebale bit moje !
Nemaš ti pojma ko je mudžahedin.
* "mudžahedin"