Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoce se posvetiti Sav kriminal HDZa i SNSDa ce misteriozno nestati. Nastavlja se razvaljivanje drzave
@SlucajZornic nece sve nestat. Nesto mora ostati a ti sto ostane je dovoljno da zapad uhvati Dodina i Covina muda da bi bili malo vise poslusni nego sto su sad.
grickao si kli.... Leppiiiii Marioooo
Koji levat, hahahahahaha...
Sta tebe boliqurac ko je izabran, sto se ti radujes kada se mi ne radujemo.
Taj OSCE je stvarnio smiješan, ukinite i njega i Inzka...Šta oni uopšte rade?
Europska Unija podrzava unistavanje BiH. Pa ne zeli dzaba Dodik isto u EU a cuj ne zeli u NATO. Zna dobro Dodik da Amerika je jedina drzava koja podrzava cjelovitost BiH. EU to ne podrzava....
Poselamio
Koju drogu ovaj uzima?
Jel' ovaj novi?
eheheh..ovo su ublehasi par exchelance, njima i odgovara ova koalicija snsd hdz u svim porama zivota od sudske, izvrsne i zakonod.vlasti... bosnjake ce svesti na rohinja m. kako su krenuli, lagano otvaraju njemacku, itd jer znaju da se bosnjaci najlakse asimuliraju, vec drugi dan navija za Bayern, voli ko manu Angelu M., rodjeni njemac.. ehehhe..
moj burtone pozdravljaju je i bookir i osmica koji ce uskoro iza resetaka
eto zasto je izabrana - Bruce naredio :)
E moj Bruce gdje ti živiš ?
trebali ste Bookiru dati tu funkciju covjek pati od montiranih procesa..
Još nam se rugate!