Komentari (232)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tragikomično.
@ali za 7 dana ipak nece krenuti
Sreca pa su nesposobni
Stoka od vlasti, što niste krenuli u nabavku kao i čitava Evropa. Kad vakcine dođu, dok se vi dogovorite kako rasporediti i podjeliti.Garant vakcinacija neće prije proljeća. A šta je čovjek mogao bolje od vas očekivati.
Meni je sve ovo smješno a inače sam mrtav ozbiljan.
Zato što političke kupujete vakcine zato ih i nemate. Najjači komentar ikada je bio ovde da rusi otvoreno rade protiv vas i da su ruske zato loše. Kukala vam majka ako mislite da Rusija pravi vakcinu specijalno da vas pelcuje.
Lopovluk na vidiku
Svi oni teoreticari zavjera sad polako dolaze na svoje. Uvode se korona pasosi, neces moci putovati, uci u avion, dijete u skolu, vrtic... Sad vec pricaju da ce se morati vakcinisati i oni koji su prebolovali koronu Primoravaju ljude na vakcinisanje sa potpuno nesigurnom i neistrazenom vakcinom. Kazu da imunitet vakcinisanjem je dugotrajniji od stecenog imuniteta. Tvrde nesto sto nije istrazeno niti su imali vremena da istraze. Pa ta vakcina je proizvedena prije dva mjeseca!!!
Onaj od koga smo oboljeli sad nam salje vakcine.
Željka C. pitala Milorada D. : Čula sam da si se vakcinisao onom Turskom vakcinom. Kako je bilo? Milorad D.: Ma jedostavno, brzo u lijevo rame i nije bolilo Željka C. : A ima li nekih nuspojava Milorad D.: Ma ne mogu ti sad o tome, žurim, zakasniću na DŽUMU
@ponta60 Kako će tek biti kada u BiH budu ruske vakcine proizvedene u Srbiji. Sarajevo će biti prazno kada je derbi u Beogradu.
Sta DIREKTNU majku vam? Dje direktno? Jedini idioti koji jos nisu nista poduzeli vezano za coronu.
Ruske i Kineske 😂😂 ma može i Indonezijske
Neću nijednu, nemojte se svađat.
Dobro je da su se probudili,a proljeće je još daleko.
Uništi ikonokradica mogućnost da sad imamo milion ruskih vakcina koje obećala Rusija, prije nego im je ikonokradica uvalio opljačkanu ikonu.
nek oni se oni vakcinišu ruskim i kineskim smećem..
"Shvatajući da očigledno postoji problem u mehanizmima COVAX i EU“ U EU postoji problem???Ne znam kako da te imenujem da ne dobijem ban al postoji problem u tvojoj nesposobnosti prestani nas maltretirat vise i Idi gdje god hoces ne moras ni u zatvor samo se makni i prestani unistavat i ove mrve sta su ostale
Qarina mrtvog Muje... propade i ova godina! Majku vam nesposobnu!
Kako odjednom postadose nadlezni nccccc