Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako se niste vratili do sada nećete nikada,nažalost i vi ste poslije potpisa Deytona ostali u Sarajevu,Tuzli,Zenici pa stet ime podpomogli direktno plan Milošević-Tuđman-Izetbegović o podjeli Bosne i Hercegovina.
Vlaske vlasti napravise bagatelnu ponudu stanova da bi izmjenili na silu strukturu stanovnistva u gradu Zvorniku ,a Bosnjake nozem i kamom protjerase sa vjecnih ognjista. Od Zvornika su napravili ruglo i rupu sa visokom zgradama na jako malom prostoru gdje natrpase jadnu srpsku sirotinju radi nacional-sovinisticke politike.Bolje bi bilo toj sirotinji da je otisla u bogatu Sumadiju te da zive kao gospoda ,a ne u zvornickom getu .Mi semo se kad tad pobjednicki vratiti.