Velika materijalna šteta
0
Zvornik: Ledenica pala na Passata
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta tu serate za passata. pa vidi se da je lik domacinski odrzavao auto. u njemackoj ih ima nasvakom koraku i voze ih ljudi zato sto je ovo jedan od najkvalitetnijih vw vozila ikad. ajd da vidim vas furace u svojim kiama i citroenima za 30 godina
Bravo nn, tačno tako! Ma nije ovo ništa, ima na otpadu šajbi za pijačare kolko hoćeš, za 20-30 KM, ima da bude ko nov. Još 50 godina najmanje :)
.ebla te bih u .upak
a cudilo bi me da je palo na passata 5 ili 6 sve po bijedi @nn nadji broj telefona covjeka i daj mu pare da sebi kupi bolji evi i @p.i.p.o. ce ti pomoci
Nema naljepnicu BIH na autu. Mora da je neki \"njihov\"...
joj nema ruznijeg passata od ovog ,,nije u vinkl nikakko ,to je popularni passat pijacar
imam kafanu Monako se zove.....u njoj pravim,ovolike cevape
Steta a tek je ofarban! Mogao je trajati bar jos 10 godina, a posle toga ga opet ofarbati... i tako nakon 50-60 godina bosanska raja ce reci: vidi ga ko curica! Hoš prodat?