Komentari (245)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Transfer godine.
Zvizdic je ozbiljan politicar u odnosu na ostale ali da vidimo sta moze uraditi
Tako je porucivao i slavni Harmonikas iz Buljakova Baljic kad je dosao u Real
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
joj pusti nam te lovacke price🙄
Hoce li Zvizdicev sin sad imati jos laksi pristup projektima na Bjelasnici. Pitam za jarana.
Hahahahhaha sve ublehe na jednom Mjestu
I tu mu je kraj. Bas da vidimo koliko ce sad glasova dobiti ako se kandiduje. Pojesce ga k'o i camparu. Btw imal gdje campare ???
Podržavam, ali isto tako obećavam(o) da ćemo pratiti budno rad Nip-a. Zato oprezno i transparentno Dino.
Vidjet ćemo koliko ce sad dobiti glasova u nipu.. dok je bio SDA ima je preko 30 000 . Preletači su političari najgore vrste .
Mora da je genetski podoban za Konjakovića.
A ja ovih prevrtanera ,no comment.Smiiiiješno hahahahaha grohotom se smijem.Hoće li onaj opet asfalt kidat?
dobro imat stranku iz sebe da ti cuva ledja pa sad sve po starom nosi pismo i ostale marifetluke
Ovo meni sada već liči na projekat SDA ...izađite iz stranke idite u druge stranke ako se mi okliznemo da nas možete sve zajedno štititi od odgovornosti i sudova.
Nisam jednom pomislio na isto. Pravo, ali pravo mi sumnjivo.
Usra se ti moj denise
Baketovi sateliti u novom ruhu :) pa nije narod vise naivan
Bice ko transfer Miralema u Barsu
pa zdepi jedne, 90 posto problema unutar sda ste prouzrokovali medjusobnim sukobima na relaciji gačani, pitari i krajišnici. i sad opet ko braca. necete dalje od izbora jer ste gladni, sve vam malo.
Ja bi samo poručio bivšim glasaćima sda da podrže ove svoje kadrove. Nemoj da se dr hvataju u ove zagrljaje. Ovo je frakcijski obračun unutar stranke, koja je odbranila i pohvatala sve donacije, imala vlast 80% min, dala više profitera od šehida koje ne ispušta iz usta. Ako od Zvizdana nema boljeg igrača da ojačaš ekipu ne nadaj se baražu.
E ser.... se ja na promjene koje ti, Dino i Aljoša donesete. Pa ljudi moji je li oni zaista misle da smo mi toliko glupi da nam vrijedjaju inteligenciju.
Svi ste vi dobri demagozi i iskvareni ljudi
Hmmmmm