Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pravosudje je kod nas pod okupacijom neznalica i stranackih podobnih ljudi ... oni to i ne kriju i jasno daju do znanja kome pripadaju i da je MOC kod stranaka koje ih postavljaju a ne u Ustavu i zakonima Drzave ...
@x11111taysonnn pravosudje kod nas je pod okupacijom Vlaha i etnicki balans u odnosu na popis stanovnika iz 1991 godine u pravosudju je gori nego za vrijeme bivse Jugoslzvije, barem sto se tice Bosnjana. Znaci, sastanu se Bosnjani sefovi partija, Wznzci Becirevic umjesto Niksica posto on kaze da nije Bosnjanin. I onda vremenski ultimatum ili Bosnjana na najvusim funkcijama koliko ih ima po popisu iz 2013 ili ne priznavanje odluka koje donose vlaski nazovi « sudci ».
Ne vidim kako se moze prihvatati odluka sudstva u kojoj Bosnjani nisu ni priblizno dovoljno zastupljéi na najodgovornijim funkcijama?
@Anderson Bravo, logika krda - nek je moj, pa makar gofna jeli... Boli me patak ko je koje nacije, naroda, vjere, boje, sexa ako radi svoj posao kako treba. Mene ne predstavlja niti zastupa niko, svako samo sebe moze zastupati i odatle treba graditi drustvo, a ne logikom krda i pecinskog covjeka...
@Anderson @Tuhma, hehe, supljaka ti trulog, pokvqrenog i bezobraznog seljackog vlaskog, je li tako nije bitno sto su sve sami vlasi u pravosudju, bitno je da su « strucni » .... vlasi?