Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gah
Za ovoga glupana je Žika nobelovac
Zvizdicu i tii svi u vlasti kojima je ova BIH drzava draga domovina morate se poceti pod hitno ponasati po principu Kosova.Oko zaoko zub za zub.Vidite da od nadzocnika MZ u ovoj drzavi izuzem SAD ambasadora niko nista konkretno ne poduzima na njenoj zastiti suvereniteta i integriteta.
BiH se ne može miješati u svoje stvari, a tek u tuđe. Ne može se stići od toga odakle još koju marku zavrnuti u trezorčić.
Možda su u tvom svijetu političari na svim stranama sve siromašniji, a sve manje otvorenih pitanja u BiH.
U SDA stranci ima nekoliko skolovanih i jakih politicara. Ja ne mogu da vjerujem da su svi intelektualci pokleknuli ored El Baketom, covjekom koji nema dvije knjige procitane u glavi i koji ne zna sastaviti svije proste prosirene recenice. Je li to strah, licni interes ili nesto drugo. Zaista mi to nije jasno.....
@Hoschef Trosi on kredit od oca mu
osokolio se mali ptic ... tako i treba ...
naravno da se nije mijesala jer nasi politicari se samo mjesaju gdje se pare kuhaju dok nas pljuje svako ziv
Zvizgane kako ti ne mozes da razumijes da ti nisi BIH ...