Različitost je bogatstvo
0
Zvizdić uputio čestitku povodom Uskrsa
Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nabijem i tebe i tvoju čestitku... licemjerni gad
Hvala Denise..jedan ste od rijetkih bosnjackih politicara koji je prihvatljiv i hrvatskom narodu..istina, okruzeni ste bosnjackim unitaristima ali zato jos vise trebate raditi na prijateljstvu sa Plenkovicem i Covicem jer BiH nema boljeg saveznika od Hrvatske..
Širk
Ne trebaju nam vaše licemjerne čestitke nego prestanite više majorizirati i diskriminirati hrvatski narod u BIH .
@fbUser1554929447 po cemu diskriminisan i majoriziran? Nigdje na svijetu 15% neke manjine ne drzi na drzavnom nivou 33% a na federalnom 50% vlasti?
Hvala Vam lijepa, gospon Premijeru! Doista, lijepa je ova nasa Bosna i Hercegovina, te stoga nastojmo na svim razinama djelovati i ponasati se tako da ju unaprjedjujemo, bez da se poigravamo macke i misa i iscrpljujemo jedni druge kada je jasno k'o dan da raspada zemlje nece biti, da visoki bedemi medju nama nece biti nikada izgradjeni i da je suzivot i prijateljstvo svevremenska vrijednost i Bozji blagoslov. Postujmo jedni druge i trece i cuvajmo dostojanstsvo covjeka!