Komentari (253)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nista, hajmo i mi njih prekrstiti u pravoslavce. Samo u kost, sta se rasravljate sa stokom. Ucite od Albanaca kako se kontrolisu pravoslavci
Sve go kriminalac, bez ustanka nema napredka a vi narode kako hocete.
Zvizdić se nakostriješio😂😂😂
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
Bosnjaci iz Holiday Inn-a su muslimani ugostitelji.
Uh evoga, Denis reži na Dodika, stari jarani, zna on kako to ide, Bakirova škola. Konaković i Nihad Omerović su iz iste škole, lažovi i izdajice. Sve su to kriminalci, samo im SIPA mora malo pogledati u poslovanje. Politika im je spas za prekrivanje kriminalnih radnji.
Zvizdić je na političkom smetlišu, Dino ga tamo i pokupio ali obadvojica su Bakirov odpad, tu je i Nihad Omerović SDA kadar naučen da vara i laže.
Odmah ce te poslusati, 100% :)
PRAVOSLAVCI IZ REPUBLIKE SVINJSKE !!!!
Gačani Titu."Dok je gačana biće volova" Ovaj arhitekta je nanio veliku štetu SDA.Jedna od hiljadu je poklon C.Gori 83 km2 Hercegovine i 7 km mora sve do Herceg Novog. Drugo prošle godine dao i potpisao da pokloni kontrolu neba Srbiji ,Hrvatskoj i C.Gori a to je dao suverenitet BiH.https://nap.ba/news/61532 itd. Nemogu crtači kuća i učitelji fiskulture , nasiavnici crtanja biti pametni političari ,samo sputavaju sposobne. što se i dokazalo u praksi.
Znaci da nisu svi Bosnjaci Muslimani, nego i Pravoslavci i Rimo-Katolici.... aaaaaa
🤣🤣🤣o jbt,Dodik najbolji materijal za skupljanje glasova,promjenio stranku,zasjeo u fotelju novu i ko veli Dodik najbolja investicija hahaha,ajmo oplest o njemu tu su poeni.
Pod 1. Kad se ljutite jer vas zovemo muslimani izgledate kao cigo sto se ljuti jer ga zovu Cigo. Pod 2. Sas cemo vas bas zvati muslimani a ne bolesnjaci🤣🤣🤣 Ljubim sve dobre bosnjake al volim podjebavat i vas kao i sve ostale. Nemojte da se mrzimo i nemojte komentare na klixu shvatat ozbiljno.
pa nazivajte i vi njih bosanskim pravoslavcima, što i jesu
Ovaj sa Dodikom kao na privatno. Kao ono kad je išao u Beograd da prenese Vučiću bakirovu poruku da se ne uzrujava ako se diskutira o rezoluciji, pa se pobratili. Sad ono ljutito na Dodika. Odmah prestani... Kao prijatelji koji se svađaju
Za sve minuse, Senad je bio u Beogradu da pomiluje Vučića a Zvizdić je otkrio tu izdaju SDA.
Предлажем да вам Инцко донесе закон о негирању Бошњаштва
Za mene nije uvreda kada me neko imenuje muslimanom.
Pa matica srpska i garašanin još prije 150 godina kažu da u BiH žive Bošnjaci sve tri VERE, ne spominju ni Srbe ni Hrvate !
Kakva prijetnja!! Trebao mu je zaprijetiti da slucajno ne kaze da je njegova, sada vec bivsa stranka, iskljucivo bosnjacka ali nikako muslimanska! Zelena boja je valjda zbog poznatih Iraca kojih je vecina u stranci…
Pa vi ste imali upustva na bilbordima na popisu j sam Bosnjak haahha