Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ako ćemo pravo, trebalo bi da bude više wili brandova, što iz srbije što iz hrvatske, a tako isto iz BH... al sumnjam da će se to ikada bar za moga vakta dogoditi. yeboihotacnacionalističkidaihyeboo
(((Meron)))
Vidi NEZIRA PIVICA, podnesi Pivicu ostavku zbog MAKE, supljiras, a u svemu si ucestvovao radi svojih sitnih interesa.Nazalost danas je stranka SDA prepuna kadrova poput ovog PIVICA, kadrova koji su iskompleksitani papucari i dvolicnjaci sa vjerskom fasadom, a strasljivi ko zecevi. NRZIRE PIVICU, podnesi ostavku zbog MAKE, kani se suplje price.
ISTINA JE DRUZE MERON KOJU SRBI VRLO TESKO ZVACU ALI I NIKAKO DA PROGUTAJU.
Istina mora ostati istina. Suočavanje sa istinom, a ne redefiniranje historije je upravo ono što nas vodi u prosperitetniju budućnost", rekao je predsjedavajući Zvizdić To moze kada se utvrdi istina,a kada se namece jedna istina nema tu prosperiteta. Vlada RS i radi na pomirenju,da se sastavi medjunarodna komisija od eminentnih strucnjak uz prisustvo domacih predstavnika i da se konacno utvrdi istina i za Srebrenicu i Markale i Kapiju i Vase Miskina i Vijecnicu.Bez politike.
hoce li dodika i covica upoznati ....