Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
General minhinskih brigada u minhenu. Logicno
Novi bošnjački predsjednik, ima sve predispozicije, ruralno porijeklo, sumnjiv ratni angažman, novokomponovani Sarajlija.
Citam komentare i moram stati na stranu zvizge.Nije o odmah se prikljucio minhenskoj brigadi.To se desilo nakon prve eksolozije granate.Tada je morao u Njemacku jer je tada znao da treba Bosni nakon dvadeset godina.Eto dodje to vrijeme,a granate se i danas rado sjeca i sada je u posjeti tom podrumu u Minchenu..
tu je i at proveo.dok su drugi ginuli
Smotra minhenske viteške brigade 😂
minhenska bojna u proboj krece milijun eura u vreci se okrece.... izdrzite sinovi minhenski dok bosna bije teski boj, poslcemo vam brasna, ulja i secera i nesto love da se snadjete gore..
Zvizdic je i u ratu bio clan Minhenske brigade,ovo mu dodje dimaci teren.
zvizdic u predsjednistvo 100%
@zrriggl Vodi ga kuci u svoju sobu
Blago nama. :) Već se osjećam sigurnije :D
SDA je sigurnosni rizik
Kad će bam se ovaj ublehaš No1. Denis skinuti sa grbače?
Podrska Zvidicu jer radi savrsen posao i ako ga Avaz uz zadatak njenog sefa Fahra blati kad i god gdje stigne.
konačno neka važna vijest!