Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ima li na krimu komšijaaaa...moj denise...danas krst digoše jaranima u višegradu....e moj denise....daj broj smradova u ukrajini...
zaustaviti na granici, oduzeti državljanstvo, i deportacija odakle su došli i mirna bosna
nije to momcino bila takozvana Armija BiH,to je jedina legitimna Armija bila na ovim prostorima....smradu jedan genocidni
Na ovu cifru treba dodati barem jednu nulu. Mada nisu problem ti sto su otisli, vec oni sto njihovu idelogiju praktikuju po FBiH, uglavnom po raznim enklavama mada se to eksponencijalno siri. I ne, ovom problemu nije ni priblizno jednako par Srba ili Hrvata koji su otisli u Ukrajnu, jer se oni u slucaju povratka nece raznositi i siriti pedofilski kult smrti.
Kako da niko od njih vise ne gine ili to necete da objavite
Dobro pripazit na idiote koji sad bježe odozdo ... Po meni ni u najlon kesama nisu dobro došli ...
Znaći 120 što je 100% utvrđeno, a moguće i više. Nek ostanu tamo, nama netrebaju nazad u BiH takve terorističke ubice
Sta je tu cudno?Svako ima pravo da sebi bira posao.Zaposli ih Zvizdicu i ljudi nece ici krvariti za koru hljeba.
Tvoja kolegica Kolinda kaze 100.000 islamista iz BiH ide svaki dan u siriju?!...:):) i to Croatia Airline-som
Ima i Muharem sa kobilje glave sa zenom
Ministar bezbjednosti BiH Dragan Mektić objavio je da se na sirijskom i iračkom ratištu trenutno nalazi 115 lica iz BiH. Mektić je dodao da ih je do sada na tom ratištu poginulo 65, a u BiH se vratilo 46 lica čije je procesuiranje u toku. Također, u posljednjih godinu i po dana nijedna osoba iz BiH nije otišla na ratišta na Bliskom Istoku.